Brutalt drabsforsøg i Kolding: Mor i chok, da hun så sin datter

Foto: Arkivfoto

Foto: Arkivfoto

Arkivfoto: Politi.dk

En ung kvinde blev på brutal og makaber vis forsøgt dræbt mandag aften.

Først blev den 26-årige kvinde knivstukket adskillige gange, hvorefter hun blev skubbet ud af et vindue fra sit hjem på første sal i Kolding.

Kvinden blev efterfølgende hastet på hospitalet, hvor hun blev indlagt med livstruende kvæstelser. Hun er heldigvis nu i bedring.

Til JydskeVestkysten fortæller kvindens mor nu om det chokerende syn, hun blev mødt af, da hun så sin kvæstede datter for første gang.

- Et mareridt. Da vi fik det at vide, var det et chok, og det var det også, da vi så hende ligge med slanger ud over det hele for at holde hende i live, og hun var blevet syet sammen efter at være blevet stukket i halsen, siger moderen til mediet.

Moderen tilføjer over for JydskeVestkysten, at hendes 26-årige datter nu kan nikke og bevæge armene lidt. Datteren kan dog endnu ikke tale, fordi hendes kæbe er brækket som følge af overfaldet.

Kvindens blot 2-årige søn var til stede, da det brutale drabsforsøg fandt sted mandag aften. Politiet fik meldingen kl. 18.13.

Umiddelbart efter drabsforsøget blev mænd anholdt. Der var tale om en 37-årig mand, der er kvindens tidligere samlever, samt hans 29-årige bror og en 26-årig mand, hvis relation til kvinden er ukendt.

Tirsdag blev alle tre fremstillet i grundlovsforhør tirsdag.

Kvindens tidligere samlever blev fængslet i to uger, og den 26-årige blev fængslet i fire uger. Den tredje person blev løsladt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close