Kærligheden brast: "Årgang 0"-stjerne er blevet single

(Foto: Camilla Hey)

Vi skal ikke længere følge livet hos Christian Elhauge, Stephanie van der Watt og Rachel Ellebye i TV2-programmet "Årgang 0. Men livet går stadig videre for de tre.

Kort før programmets afslutning sidste år kunne Christian fra Århus lykkeligt fortælle, at han for første gang har fået en kæreste.

Men den lykke er nu ovre for den høje charmør, som ikke længere er sammen med gymnasiekæresten Sarah Buchhave.

Det skriver den 19-årige Århus-knægt i en story på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christian og familien blev kendt i hele Danmark, da de medvirkede i "Årgang 0" (Foto: Dan Mariegaard)

Her har han, ligesom mange andre kendisser ynder at gøre, startet en spørgerunde, hvor hans over 26.000 følgere kan stille ham spørgsmål.

Det allerførste spørgsmål, der er kommet ind fra en følger, går på, om han stadig har en kæreste.

- Nej, jeg er en single mand lige pt., skriver Christian ærligt som svar til spørgsmålet.

Sarah og Christian mødte hinanden på Marselisborg Gymnasium, hvor "Årgang 0"-stjernen gik en klasse over sin nu forhenværende kæreste.

- Jeg er ikke længere ude og feste hver weekend, men jeg kan jo heller ikke bare ligge derhjemme alene. Så min faste rutine efter skole er, at jeg går i fitnesscenter, laver lektier, inden jeg forsøger at holde aftenen fri. Mandag spiller jeg fodbold på et lukket hold sammen med mine venner, og så er Sarah og jeg sammen hos hinanden nogle aftener om ugen og i weekenderne, sagde den dengang nyforelskede Christian om sin nu ekskæreste til Billed-Bladet.

Nu har Christian så igen masser af tid til at gøre sin entre i bylivet i Århus, hvilket den berømte teenagere helt sikkert nyder godt af.

Se Christian på den røde løber til "Reality Awards":

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close