Kendte6. september 2019

Melvin Kakooza indlagt i tre uger: Frygt for ebola

Komiker og tv-vært Melvin Kakooza tilbragte flere uger på hospitalet – blandt andet i isolation – efter han havde pådraget sig en mystisk sygdom efter en tur til Afrika

Den 27-årige komiker og tv-vært Melvin Kakooza besøgte forleden P3-studiet i København, hvor han fortalte en vanvittig historie om dengang, han blev sendt tre uger på hospitalet, fordi lægerne frygtede, at han var ramt af den frygtede sygdom ebola.

Historien begynder for år tillbage, da Melvin drømte om at blive politimand. Da han fik at vide, at studierne var hårde, besluttede han sig for, at han ville tage en velfortjent pause inden studiestart.

Derfor planlagde Melvin en tur til Afrika med en god ven.

Inden han skulle hjem fra turen, begyndte Melvin dog at føle sig sløj med en kraftig hovedpine. Han fik derfor en pille af sin onkel, der bor i Afrika. Onklen, der er læge, understregede dog på det kraftigste, at Melvin kun måtte tage halvdelen af pillen.

Oppe i flyet fik Melvin dog andre tanker:

- Jeg tænker for mig selv… ”nåeh det er selvfølgelig rigtig Melvin. Du er blevet så muskuløs, at din krop ikke registrerer, at du kun har taget halvdelen”. Så hvad tænker Melvin? Han tager den sidste halvdel, siger Melvin i det sjove indslag på P3.

null

Herefter huskede han dog ikke så meget, han gik fuldstændig kold på KLM-flyet og blev vækket af stewardesserne, da flyet var landet i Schiphol-lufthavnen i Amsterdam.

- Hvad tror I, alle danskerne tænker? Jeg har røde øjne på det her tidspunkt og hoster sindssygt meget, fordi jeg har det skidt. De tænker ebola. Så hver gang jeg nyser, er der seriøst en, der begynder at græde, lyder det kækt fra komikeren.

Da Melvin kom hjem til Danmark, fik han det værre og værre.

Lillebroren valgte at slå alarm, efter han fandt Melvin, der stod og talte med væggen.

Ambulancen blev tilkaldt – og dukkede op en time senere, hvor ambulanceredderne var klædt i beskyttende heldragter.

- Det første, de spørger mig om, er... ”øhh kan han dansk?”. Jeg mumler lidt, men kan stadig lidt jysk, fortæller Melvin.

I første omgang blev han indlagt på Kolding Sygehus, hvor lægerne kæmpede med at finde ud af, hvad han fejlede. De talte både om ebola og denguefeber. Efter noget tid blev han overflyttet til Skejby Sygehus, hvor han lå alvorligt syg i isolation i tre uger:

- Mine forældre bliver fløjet ind fra England, fordi lægerne siger, at de ikke kan gøre mere. Jeg havde fået et eller andet sindssygt dernede. Jeg ved ikke, hvad det er. Jeg ved stadig ikke den dag i dag, hvad det var, jeg havde fået. Andet end at det var en blodinfektion.

- Men… det var en fed historie, lyder det slutteligt fra Melvin, der heldigvis er på højkant igen.

Du kan høre ham fortælle den vanvittige historie herunder:

Sponsoreret indhold