Krimi13. august 2020

Bloggede om datterens "tragiske" død: Nu har hun fået livstid for mordet på hende

En ”knust” mor skrev det ene hjerteskærende blogindlæg efter det andet om sin datter, der var død i en tragisk ulykke. Men moderen gemte på en mørk og makaber hemmelighed: Hun havde nemlig slået datteren ihjel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mor_og_datter.png
 (Foto: Police handout)

Da amerikanske Stephanie Smith mistede sin blot 4-årige datter i en tragisk og uforståelig ulykke, styrtede hendes verden i grus. Hun var arret for livet, og en del af hende ville for altid mangle.

Det var hvert fald de ord, som den unge mor selv brugte i en række hjerteskærende blogindlæg.

Her beskrev den 28-årige mor i detaljer, hvordan hendes liv var blevet ødelagt efter datterens død i juli 2016.

Men moderen gemte på en mørk og makaber hemmelighed.

For 4-årige Zadie var slet ikke død i den frygtelige hjemmeulykke, som moderen havde forklaret alle.

I stedet havde Stephanie Smith selv kvalt sin datter til døde.

Mandag blev den 28-årige kvinde fra Athens, Alabama så idømt livsvarigt fængsel for det meningsløse drab på sin egen datter.

Det skriver Metro.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/zadie_wren_cooper_.jpg

Zadie blev kun fire år. Foto: Handout/privat

Da lille Zadie blev fundet død i juli 2016, forklarede hendes mor indledningsvis, at datteren var død i en uforståelig ulykke i soveværelset.

Stephanie Smith forklarede, at hun havde fundet sin datter livløs i sengen – og at datteren ved et uheld var blevet kvalt mellem sengen og væggen. Datteren blev hastet på hospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde.

En obduktion kunne ikke fastslå, præcis hvordan datteren var blevet kvalt.

I tiden efter datterens død begyndte Stephanie Smith at skrive en række grådkvalte og hjerteskærende blogindlæg. Her fortalte hun alle, der ønskede at læse med, hvordan det var at miste en fire-årig datter. I et blogindlæg skrev hun, at synet af datterens gravsten havde givet hende ”evige ar på sjælen”, og i et andet blogindlæg skrev hun, at ”et stykke af mig er for altid væk”.

I et andet blogindlæg – skrevet næsten et år efter datterens død – kommenterede Stephanie Smith rygterne om, at hun selv havde taget livet af datteren:

- Hvad der skete med Z, var en ufattelig ulykke. Så ufattelig, at folk faktisk anklagede MIG for at have slået hende ihjel. Ja, du læste rigtigt. Så desperate var folk for at få svar. Jeg får aldrig en slutning på dette. Hendes død vil for altid forblive et mysterium. Og jeg kunne hverken have forudset eller forhindret det, ligesom jeg ikke kunne have reddet hende.

Men Stephanie Smith gemte på en grusom hemmelighed. Og til sidst kunne hun ikke selv bære rundt på den mere.

I april 2017 trådte hun således ind på den lokale politistation og indrømmede, at det var hende, der havde taget livet af Zadie.

Stephanie Smith sagde, at hun havde kvalt sin datter med en pude, efter moderen var stoppet med at tage medicin for en psykisk sygdom, som hun kæmpede med.

Stephanie Smith tilføjede, at hun ikke huskede at have slået datteren ihjel – men at hun først kom til sig selv bagefter, hvor hun fandt datteren livløs.

Stephanie Smith forklarede, at hun ikke kunne overskue konsekvenserne – og derfor fandt på den usande historie om, at datteren var død i en ulykke.

Inden retssagen valgte den amerikanske mor at indgå et forlig med anklagemyndigheden, så hun undgik dødsstraf.

null

Sponsoreret indhold