Krimi31. oktober 2019

Bjergbestiger filmede sin egen død: - Jeg falder!

En bjergbestiger har på tragisk vis mistet livet, da han faldt i døden fra toppen af Japans Mount Fiji. Bjergbestigeren livestreamede formentlig sin egen død – se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-31_kl._12.52.56.png
 (Foto: YouTube)

Denne video viser efter alt at dømme det grufulde øjeblik, hvor en bjergbestiger styrter i døden fra toppen af Japans Mount Fiji.

I videoen kan man se, hvordan bjergbestigeren nærmer sig toppen af det 3.776 meter høje bjerg, da han mister fodfæstet og styrter i døden.

Det skriver CNN.

- Er jeg på den rette vej? Der er så meget af turen, der er dækket i sne, siger bjergbestigeren angiveligt ifølge CNN i sin video, mens han klatrede mod toppen af det ikoniske bjerg.

- Jeg glider!, råber manden, hvorefter det lader til, at han mister grebet i sneen og styrter ned ad bjerget.

De japanske myndigheder blev alarmeret, efter flere bekymrede seere havde fulgt med i bjergbestigerens video, som han sendte live tirsdag.

Redningsfolk påbegyndte derfor en større eftersøgning af manden, og onsdag eftermiddag fandt de så et lig, som de mener er identisk med bjergbestigeren.

Politiet arbejder lige nu på at få identificeret manden. Masahiro Haruta, der er talsperson for Shizuoka Prefectural Police i Japan, fortæller ifølge CNN, at liget blev fundet i en højde på omkring 3.000 meter.

Højsæsonen for at bestige Mount Fiji sluttede forrige måned, men der er ingen lov, der forbyder klatrere at forsøge at bestige bjerget på andre tider af året. Dog frarådes det at bestige det ikoniske bjerg uden for højsæsonen, da svære vejrforhold gør det ekstremt farligt at begive sig op ad bjerget.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold