Kendte2. december 2016

Britisk par faldt i søvn på hotel – vågnede op til mennesketom by

Et britisk ægtepar lagde sig forleden til at sove på deres hotel i delstaten Tennessee i USA. Da parret vågnede op næste morgen, var det til et både mennesketomt hotel og by. Årsagen var en nærliggende naturkatastrofe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britisk_aegtepar.jpg
 (Foto: Privat)

Da britiske Adrian og Lesley Hughes lagde sig til at sove på deres hotelværelse mandag aften, havde de næppe regnet med, hvad de ville vågne op til næste morgen.

Men da parret fra Devon, England, slog øjnene op tirsdag morgen, var de fuldkommen alene – og ikke bare på hotellet. Hele byen, den amerikanske turistby Gatlinburg i Tennessee, var mennesketom og forladt.

Det skriver BBC.

Der var da også en livsfarlig grund til, at hotellet og byen var mennesketom.

Området omkring Gatlinburg havde de seneste dage været ramt af store naturbrande, og myndighederne frygtede, at ilden ville sprede sig til den amerikanske turistby, hvor blandt andre Adrian og Lesley Hughes befandt sig.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britisk_aegtepar.jpg
 (Foto: Privat)

Adrian og Lesley Hughes troede, at evakueringen var afblæst og lagde sig derfor til at sove. Foto: Privat

Derfor besluttede myndighederne mandag, at byen skulle evakueres. Og hotellets personale tog da også kontakt til det britiske ægtepar og forklarede, at de skulle forlade hotellet og byen.

Ægtemanden forklarede hotelpersonalet, at han havde drukket, og at de derfor ikke kunne køre – og herefter skete misforståelsen så.

For da ægteparret ikke fik yderligere besked om, hvordan de så skulle forlade hotellet, antog de, at evakueringen var afblæst. Parret fik derfor i seng – uden at vide, at evakueringen altså fortsatte for fuld kraft.

https://imgix.seoghoer.dk/brande.jpg
 (Foto: All Over)

De voldsomme skovbrande har indtil videre kostet mindst 10 mennesker livet. Foto: All Over

- Receptionen var aflåst, intet personale, ingen andre gæster, og efter at være gået lidt ned ad vejen så vi, at der ikke var nogen i byen bortset fra beredskab, fortæller Adrian Hughes om den bratte opvågning til BBC.

Beredskabspersonalet sørgede for at få evakueret det britiske ægtepar, som slap fra brandene uskadte. Desværre har den voldsomme vejrfænomen krævet flere dødsofre i Tennessee. Brandene har indtil videre krævet 10 dødsofre.

Se flere billeder af vores vilde natur i galleriet herunder:

Vilde vejr- og naturbilleder

Sponsoreret indhold