Krimi13. maj 2024

Anna var ven med 33-årig Korsørmand: Vi boede sammen

En kvinde står nu frem og fortæller, hvordan det var at være ven med den 33-årige mand, der er tiltalt for blandt andet drabet på Emilie Meng. Hun fortæller også, hvordan chokket ramte hende for ét år siden – og hvordan det stadig påvirker hende i dag
Anna står frem i en ny dokumentar på TV 2 og fortæller, at hun var ven med den 33-årige tiltalte. 
Anna står frem i en ny dokumentar på TV 2 og fortæller, at hun var ven med den 33-årige tiltalte.
 Foto: TV 2/Privat

LÆS OGSÅ: Bistandsadvokat til 13-årig: Kommer med bøn inden retssag mod 33-årig

Hun syntes, han var stille, men også venlig og flink. Han virkede som en enspænder og blev ofte først snakkesalig, når der var kommet alkohol indenbords.

Men Anna følte ikke, at der var noget ildevarslende over vennen – den i dag 33-årige mand, der blandt andet er tiltalt for at have bortført en 13-årig pige og for at have slået Emilie Meng ihjel i 2016.

Det fortæller Anna nu i en ny dokumentar på TV 2.

Her stiller hun sig også det samme spørgsmål: Burde hun have set nogle tegn hos vennen?

– Det er det spørgsmål, vi har fået stillet flest gange. Og jeg må bare sige, at det var der ikke. Jo, han var lidt anderledes end vores andre venner, mere stille og indelukket, men det gør jo ikke, at man mistænker ham for at være morder, fortæller Anna i dokumentaren.

SE og HØR har også tidligere talt med venner til den tiltalte. De har også alle beskrevet ham som en stille enspænder, der mest gik for sig selv.

Hedder ikke Anna

I TV 2-dokumentaren "Slog min ven Emilie Meng ihjel?" optræder Anna anonymt. TV 2 er dog bekendt med hendes rigtige identitet.

Anna mødte første gang den i dag 33-årige mand i juni 2020. Siden endte de med at bo sammen med hendes kæreste. I dag husker Anna den tiltalte som en stille type, der sjældent gav udtryk for, hvad han tænkte eller følte. Han gav heller aldrig udtryk for, at han ønskede en kæreste eller venner.

Anna havde aldrig troet, at hendes ven kunne sættes i forbindelse med så uhyggelige sager, som det i dag er tilfældet.

Da den 33-årige blev anholdt i sit hjem i Svenstrup i april sidste år, var chokket da også voldsomt hos både Anna og hendes kæreste. På daværende tidspunkt var Anna gravid i syvende måned med en lille pige.

Parret endte med at opsøge akut hjælp på Psykiatrisk Akutmodtagelse i Slagelse. Anna frygtede, at det voldsomme chok havde skadet hendes ufødte barn, men det var heldigvis ikke tilfældet.

I dag – et år senere – fylder chokket stadig, fortæller Anna i dokumentaren. Hun har haft ganske lidt kontakt med den 33-årige, efter han blev anholdt. Men i dag ønsker hun ikke længere at kalde ham ven. Hun glæder sig blot til, at retssagen går i gang – og at de forhåbentlig kan få sat et punktum.

Retssagen mod den 33-årige mand går i gang tirsdag, 14. maj.

Han nægter sig skyldig i drabet på Emilie Meng, ligesom han nægter sig skyldig i at have forsøgt at bortføre og voldtage en 15-årig efterskoleelev. Den 33-årige erkender sig skyldig i den del af sagen, som handler om den 13-årige pige, der blev bortført i april 2023.

Dog nægter han sig skyldig i anklagen om, at han skulle have forsøgt at dræbe hende.

Sponsoreret indhold