Krimi 20. maj 2019

8-årig pige kidnappet mens hun gik tur med sin mor

En 8-årig pige fra Texas blev lørdag aften kidnappet, da hun gik aftentur med sin mor. Takket været nogle opmærksomme vidner lykkedes det politiet at finde frem til pigen og hendes kidnappere på et hotel
(Foto: Privat)

En amerikansk mor oplevede enhver forælders mareridt, da hendes 8-årige datter blev kidnappet, mens de gik tur i weekenden.

Det skriver det amerikanske medie People.

Mor og datter kom gående i Fort Worth, Texas lørdag aften, da en bil pludselig stoppede foran dem, og en ukendt mand greb fat i 8-årige Salem Sabatka.

Den paniske mor forsøgte at stoppe kidnapperen, men uden held – bilen kørte i al hast derfra.

Politiet udsendte kort efter en såkaldt Amber Alert, mens en større eftersøgning gik igang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Amber Alert er en forkortelse for ”America's Missing: Broadcast Emergency Response”, men er oprindeligt opkaldt efter Amber Hagerman, en 9-årig pige, der blev bortført og myrdet i Arlington, Texas, tilbage i 1996.

Til al held havde flere opmærksomme vidner overværet kidnapningen, og de var i stand til at give en detaljeret beskrivelse af bilen og nummerpladen. Da bilen efterfølgende blev spottet foran hotellet WoodSpring Suites i Forest Hill, skred politiet til handling.

På hotellet fandt man den 8-årige pige i god behold. Politiet fandt også den formodede kidnapper, der er blevet identificeret som den 51-årige Michael Webb. Han er nu sigtet for kidnapning.

- Som I kan se, er der et smil på mit ansigt. Jeg er her for at fortælle, at Salem er blevet fundet i god behold, udtalte Buddy Calzada fra Fort Worth Police Department under et pressemøde, der blev afholdt søndag morgen foran det hotel, hvor pigen blev fundet.

Ifølge politiet har den formodede kidnapper ingen relation til den lille pige.

8-årige Salem Sabatka blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt og kort efter genforenet med sin familie.

 

Sponsoreret indhold