Måge hapser lille chihuahua fra have - for øjnene af chokerede ejere

Lille Gizmo blev hapset af en måge søndag eftermiddag - og er ikke blevet set siden.

Lille Gizmo blev hapset af en måge søndag eftermiddag - og er ikke blevet set siden.

(Foto: Privat)

Et britisk par leder med lys og lygte efter deres fire år gamle chihuahua, der på chokerende vis blev hapset af en måge fra deres have.

Den uforståelige og triste hændelse fandt sted søndag eftermiddag, da Becca Hills' fire år gamle hund Gizmo rendte rundt i haven i familiens hjem i Paignton.

Pludselig angreb en måge den lille hund og fløj afsted med den i sit næb.

Becca Hills' mand overværede det chokerende angreb, men nåede ikke at stoppe mågen fra at flyve væk med familiens elskede hund.

Artiklen fortsætter under billedet...

Chihuahua-hunden Gizmo forsvandt søndag eftermiddag, da en måge angreb den og fløj afsted med den. Siden har ingen set den. Foto: Privat

Den hvid-brune hanhund er stadig væk, og nu leder det britiske par med lys og lygte efter hunden. De har blandt andet efterlyst hunden på de sociale medier i håb om, at nogen måske har fundet den lille hund.

- Min kæreste var i haven og var i gang med at hænge vasketøj op, da han pludselig så mågen angribe. Den fløj afsted med Gizmo, indtil vi ikke længere kunne se den. Jeg har ingen idé, om han blev tabt, eller hvor han er nu, skriver Becca ifølge Devon Live på Facebook.

Becca, som har i alt fire chihuahuaer, tilføjer, at hun har hørt om lignende angreb, men at hun aldrig havde troet, at det skulle ske for hendes hund.

I maj 2015 blev en anden chihuahua angrebet af en flok måger i England. De dræbte den lille hund for øjnene af dens ejere.

En måned senere – i juli 2015 – angreb og dræbte en flok måger en Yorkshire Terrier ved navn Roo i Cornwall.

Det dødelige angreb blev dengang overværet af familiens treårige søn.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close