Kongelige19. januar 2022

Sikkerhedsvagt deler bizarre detaljer om Prins Andrew: Krævede 50-60 tøjdyr på sengen

Den forhenværende ansatte i prinsens royale gemakker fortæller desuden, at den netop dømte Ghislaine Maxwell kunne besøge ham op til fire gange på én dag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det begynder at blive sværere og sværere for den skandaleramte prins Andrew – den britiske dronning Elizabeths næstældste søn – at fastholde, at han intet har med de sex- og traffickingdømte Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell at gøre.

Nye detaljer – der alle der kommet op til overfladen i dokumentaren ”Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile” på ITV – tegner et billede af et tættere bånd mellem især prinsen og Maxwell, end det, vi har hørt om hidtil.

Blandt andet hører vi fra den tidligere chef for sikkerhedsenheden i Buckingham Palace, Paul Page, der står frem på skærmen for første gang.

Han fortæller, at vi skal tilbage til 2001, hvor han mødte den i dag fængselsdømte Ghislaine Maxwell for første gang.

- På grund af den måde, hun kunne komme og gå fra paladset, lige som hun havde lyst til, fik os til at antage, at hun havde et intim forhold prins Andrew, fortæller han i ITV-interviewet.

Raser over bamser

Den tidligere vagt fortæller også, hvordan prinsen havde indrettet sin private løj af slottet med op til 60 bamser og tøjdyr, alle sammen bunket sammen i en seng.

Hertugen af York – der i dag er 61 år gammel - havde også en lamineret oversigt over, hvor bamserne skulle ligge i forhold til hinanden.

- Årsagen bag det laminerede billede var, at hvis de tøjbamser ikke blev stille tilbage i den helt rigtige orden af rengøringspersonalet, så ville han råbe, skrige og i det hele taget blive meget verbal voldelig, fortæller Page.

Prins Andrew er ved et civilt søgsmål anklaget af kvinden Virginia Giuffre. Hun beskylder prinsen for overgreb og misbrug af hende, da hun var 17 år.

Som ung på daværende tidspunkt var hun angiveligt under rigmanden Epsteins kontrol.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ghislaine_maxwell_0.jpg
 Foto: MEGA

Ghislaine Maxwell risikerer over 60 års fængsel efter at være blevet kendt skyldig for manipulation og trafficking - måske har hun været mere end bare gode venner med prins Andrew (Foto: MEGA)

Foreslår "falske minder"

Selv afviser prinsen alle anklager, og gennem sine advokater foreslår han i stedet, at anklager lader sig undersøge for "falske minder".

Også Lady Victoria Hervey - der hævder at have været kærester med den skandaleramte rpins Andrew - kommer med sin forklaring i den nye dokumentar.

Hun fortæller, at hun ser Ghislaine som et “offer” og en ”syndebuk” i sagen.

- Hun var et offer, som så blev medskyldig, da hendes rolle ændrede sig, fordi de ikke længere var i et forhold. Hun skiftede på en måde side. Jeg ser også hende som offer, siger hun.

Ifølge hende arbejdede Maxwell og Epstein som et makkerpar, når de skulle i kontakt med unge piger. Netop som Guiffre påstår skete, da hun blev introduceret for hertugen i sin tid.

Sponsoreret indhold