Se billedet: Harry og Meghan viser deres baby frem

Prins Harry og hertuginde Meghan viser deres nyfødte søn frem

Prins Harry og hertuginde Meghan viser deres nyfødte søn frem

Foto: MEGA

Prins Harry og hertuginde Meghan er blevet forældre til deres første barn. Den nytilkomne søn har været ventet med spænding fra royalister og medier verden over.

Nu har vi så endelig fået lov til at få et glimt af den royale baby, da Harry og Meghan viste ham frem på Windsor Castle.

Fotografer og journalister ventede alle i spænding på at se den nyfødte prins og hans to forældre. Og frem kom de stolt forældre med den lille prins i armene på farmand Harry.

Artiklen fortsætter under billdet...

Her er han så, den lille prins (Foto: MEGA)

Da Harry og Meghan endelig tonede frem med deres søn, begyndte kameraerne straks at klikke løs. Alle vil selvfølgelig se den lille, royale baby.

Op til fremvisningen af arvingen har der været en masse spekulationer om, hvorvidt de nybagte forældre havde tænkt sig at afsløre navnet. Men de forblev dog tavse om det.

Lykkelig Harry

Meghan Markle og prins Harry blev tidligt mandag morgen forældre til en lille prins, som vejede 3.260 gram, da han kom til verden klokken 05:26. 

Prins Harry satte umiddelbart efter fødslen ord på sin nyerhvervede titel som far, og han fortæller at både mor og søn har det fantastisk godt. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Både mor og far strålede af lykke, da de viste den lille prins frem (Foto: MEGA)

- Det har været den mest fantastiske oplevelse, jeg nogensinde kunne forestille mig. Hvordan kvinder gør, hvad de gør, er uden for min fatteevne, men vi er begge to meget begejstrede og meget taknemmelige for den kærlighed og støtte, vi har modtaget fra alle jer derude. Det har været fantastisk, så jeg ville bare lige dele dette med alle, sagde prins Harry til den fremmødte presse. 

Prins Harry bliver også spurgt ind til, om han og Meghan har tænkt over navne til den lille ny, og til det svarer prins Harry: 

- Vi tænker stadig over navne. Babyen kom en lille smule senere end forventet, så vi har haft tid til at tænke over det, men ja. Det er næste skridt. 

Se andre kongelige par vise deres royale babyer frem:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close