Meghan og Harrys skjulte hyldest til afdøde Diana

Hertuginde Meghan og prins Harry havde placeret en rørende hyldest til Harrys afdøde mor, da de i går afslørede, at de var blevet forældre til en lille søn.

Det nybagte forældrepar, der fik en velskabt søn på lidt over tre kilo, udsendte efter fødslen en pressemeddelelse, hvor de – ifølge flere britiske medier – indirekte sørgede for at hylde Diana, der døde i en trafikulykke i 1997.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prinsesse Diana sammen med sine sønner William og Harry i 1995. Foto: MEGA

I offentliggørelsen sørgede den britiske kongefamilie nemlig for at nævne familiemedlemmer af prinsesse Dianas familie – og sådan en udmeldelse er ganske utypisk, når det britiske kongehus bekendtgør fødsler. 

Her plejer man som oftest kun at nævne medlemmer hos faderen, som det for eksempel var tilfældet, da prins William og hertuginde Kate blev forældre til deres tre børn.

Men Harry og Meghans meddelelse lød:

- Dronningen, hertugen af Edinburgh, prinsen af Wales hertuginden af Cornwall, hertug og hertuginde af Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale og jarl Spencer er blevet informeret, og de glæder sig over nyheden.

Artiklen fortsætter under billedet...

En stolt prins Harry overbringer den glædelige nyhed, at han er blevet far til en velskabt søn. Foto: MEGA

Både lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale og jarl Spencer er søskende til prinsesse Diana, der døde i en bilulykke i 1997 i Paris.

Ved at nævne deres navne i bekendtgørelsen understregede prins Harry således, at hans afdøde mor og hendes familie stadig spiller en stor rolle i hans liv.

Hertuginde Meghan havde efter sigende haft planer om at føde ved en planlagt hjemmefødsel, men det måtte afbrydes. Hun fødte i stedet sin søn på et hospital i London.

Det er endnu ikke kommet frem, om det nybagte forældrepar har valgt et navn til deres lille søn.

Herunder kan du se en video med prinsesse Dianas liv og død:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close