Kongelige11. april 2019

Prins Harry og Oprah Winfrey går sammen i nyt TV-projekt

En ny dynamisk TV-duo er opstået, og den består af ingen ringere end Oprah Winfrey og prins Harry
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-11_kl._10.21.18.png
 Foto: MEGA

Prins Harry og TV-dronningen Oprah Winfrey er gået sammen i et nyt og stærkt partnerskab. Den dynamisk duo skal producere en dokumentarserie. Det afslørede de via Harry og Meghan Markles officielle Instagram-profil.

Prins Harry og Oprah Winfrey arbejder sammen for at producere en tv-dokumentar om mental sundhed for Apple. De to har arbejdet på projektet i flere måneder, og dokumentaren har premiere i næste år i 2020.

"Jeg tror på, at et godt mentalt heldbred - mental træning - er nøglen til magtfulde lederskaber, produktive fællesskaber og et målrettet selv", siger prins Harry igennem udmeldingen på Instagram.

Og Harry er ikke færdig. Han fortsætter nemlig med at sætte en streg under, hvorfor denne dokumentar er vigtigt.

"Vi påtager os et stort ansvar, når vi viderebringer jer fakta, videnskabelige undersøgelser og bevidsthed omkring et emne, der er så relevant i disse tider. Vores håb er, at denne serie vil være positiv, oplysende og inkluderende - at dele historier fra hele verden om uovertrufne menneskelige sjæle, der kæmper sig tilbage fra de mørkeste steder samt give muligheden for at forstå os selv og dem omkring os bedre. Jeg er meget stolt af at arbejde sammen med Oprah i produktionen af denne vigtige serie"

Dokumentaren kommer i flere afsnit, og fokus vil være rettet mod mental sygdom og mental sunhed. Derudover vil dokumentaren rigtig gerne være med til at skabe en ærlig samtale omkring de udfordringer, hver og en af os møder på et tidspunkt i livet, og hvilke værktøjer vi bruger - ikke blot for at overleve, men for at trives.

Det er ikke nogen overraskelse, at netop prins Harry kaster sig ud i dette projekt. Han har nemlig støttet mental sunhed-initiativer i flere år.

Det ser også ud som om, at Oprah er glad for at arbejde sammen med prinsen. Hun har nemlig kommenteret opsalget på det royale pars Instagram-profil.

"Jeg er glad for at være din partner. Håber vi får kastet lys på området. Og ændrer nogle liv", skriver hun i kommentaren.

Som sagt har den dynamiske duo arbejdet på dokumentarprojektet i flere måneder, og arbejdet fortsætter. Dokumentaren er sat til at have premiere i 2020.

null

Sponsoreret indhold