Something blue: Sådan mindes Meghan afdøde Diana

Traditionen tro bar bruden noget blåt.

Traditionen tro bar bruden noget blåt.

Foto: All Over Press

Midt i al glæden var det nok også en stor sorg, at prinsesse Diana, der døde i 1997 bare 36 år gammel, ikke kunne se sin yngste søn blive gift. 

Men da prins Harry og hertuginde Meghan i går aftes kørte fra Windsor Castle til Frogmore House til deres bryllupsmiddag, viste bruden, at Diana i den grad var i brudeparrets tanker. 

På sin højre ringfinger kunne hertuginde Meghan fremvise en ring med en stor, blå sten, og det er en ring, der tidligere har tilhørt prinsesse Diana.

Ifølge Sky News er akvamarin-ringen en gave fra prins Harry til hertuginde Meghan. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hertuginde Meghan og prins Harry på deres bryllupsdag den 19. maj 2018, og prinsesse Diana den 2. juni 1997 - bare to måneder inden hun på tragisk vis døde i en trafikulykke. Foto: All Over Press

Det amerikanske ugeblad People har fået bekræftet, at Meghan bærer Dianas akvamarin-ring. Ringen er del af et sæt, hvor der også hører et armbånd til. Prinsesse Diana bar smykkesættet, da hun var til velgørenhedsmiddag i Australien i 1996. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Diana med sine akvamarinsmykker i 1996. Foto: All Over Press

Akvamarin-ringen er ikke det eneste blå ring, som tidligere har været prinsesse Dianas, der er blevet givet fra en gom til sin brud. 

Da prins Harry og hertuginde Meghan blev forlovet i november 2017, kom det frem, at Harry havde "ofret" sin oprindelige forlovelsesring for prins William og hertuginde Kates skyld

Ifølge den britiske avis The Mirror var det oprindeligt prins Harry, der "arvede" den imponerende forlovelsesring, som Diana i sin tid havde fået af Charles. Ifølge avisens kilder fik prinsesse Dianas to sønner, prins William og prins Harry, lov til at vælge et minde blandt Dianas ejendele, efter hun på tragisk vis døde i 1997.

- William valgte sin mors Cartier-ur, og Harry valgte hendes forlovelsesring med safir og diamanter, afslører en kilde til Daily Star ifølge The Mirror. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring.

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press.

Harry var kun 12 år, da han valgte ringen, og da William friede til Kate, valgte Harry at give ringen til sin storebror. 

- De havde en aftale om, at hvem der end blev forlovet først, så skulle vedkommende have Dianas ring - og selvfølgelig var det William og Kate, lyder det fra kilden. 

Prinsesse Dianas forlovelsesring består af en 12 karat stor safir omkranset af 14 diamanter. Ringens værdi er anslået til svimlende 3,3 mio. kr. 

Prins Harry har selv designet den ring, som han friede til hertuginde Meghan med. Det skriver Daily Mail.

Den smukke forlovelsesring består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling. Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

Den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle og den britiske prins Harry offentliggjorde den 27. november 2017, at de skal giftes.

Den smukke forlovelsesring består af tre diamanter. Foto: All Over

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close