Kongelige27. november 2017

Harry "ofrede" forlovelsesring for William og Kates skyld

Prins Harry var meget nobel og lod sin storebror få prinsesse Dianas forlovelsesring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry-william-kate-271117.jpg
 Foto: All Over

Meghan Markle har endnu ikke vist sin forlovelsesring frem, men det forventes, at vi får det glitrende smykke at se, når parret ifølge det britiske kongehus i eftermiddag vil stille op til billeder, og samme aften vil parret give et interview på TV.

Artiklen fortsætter under tweetsene.

Sikkert er det dog, at Meghan Markle ikke kommer til at bære afdøde prinsesse Dianas forlovelsesring, som hun i sin tid fik af prins Charles. Den sidder nemlig på hertuginde Kates finger.

Ifølge den britiske avis The Mirror var det oprindeligt prins Harry, der "arvede" den imponerende forlovelsesring. Ifølge avisens kilder fik prinsesse Dianas to sønner, prins William og prins Harry, lov til at vælge et minde blandt Dianas ejendele, efter hun på tragisk vis døde i 1997.

- William valgte sin mors Cartier-ur, og Harry valgte hendes forlovelsesring med safir og diamanter, afslører en kilde til Daily Star ifølge The Mirror.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/william-kate-ring.jpg
 Foto: All Over

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press.

Harry var kun 12 år, da han valgte ringen, og da William friede til Kate, valgte Harry at give ringen til sin storebror.

- De havde en aftale om, at hvem der end blev forlovet først, så skulle vedkommende have Dianas ring - og selvfølgelig var det William og Kate, lyder det fra kilden.

Nu da Harry har været på knæ for Meghan Markle, har han altså ikke sin moders ring, men ifølge The Mirror går der rygter om, at et af Dianas tidligere diademer skal smeltes om og forvandles til en forlovelsesring.

Diademerne er dog ikke Dianas ejendom, men det britiske kongehus', så det er ikke sikkert, det kan lade sig gøre.

En anden britisk avis, The Sun, hævder, at prins Harry har smeltet en af Dianas gamle brocher om og har fået lavet en forlovelsesring til sin kommende brud på den måde.

Prinsesse Dianas forlovelsesring består af en 12 karat stor safir omkranset af 14 diamanter. Ringens værdi er anslået til svimlende 3,3 mio. kr.

Se stjernernes unikke forlovelsesring i galleriet:

Stjernernes unikke forlovelsesringe

Sponsoreret indhold