Prinsesse sætter ny rekord: Første royale med egen podcast

Foto: MEGA

Dronning Elizabeths barnebarn, Prinsesse Eugenie, bliver den første kongelige, der lancerer sin egen podcast.

Selv om programmet bliver et talkshow, kommer det dog ikke til at handle om livet som royal. Podcasten er nemlig et samarbejde med velgørenhedsorganisationen Anti-Slavery Collective, og her kommer der alvorlige emner på bordet.

"Tech Tackles Trafficking" er navnet på det kommende program, som vil sætte fokus på moderne slaveri som tvungent arbejde, tvangsægteskaber, husslaver og unfair lønforhold blandt verdens fattigste.

- Det her er en hel, meget større og værre problemstilling. Det er skjult kriminalitet, siger Prinsesse Eugenie i offentliggørelsen på organisationens Instagram-konto.

Prinsesse Eugenie har selv været med til at grundlægge velgørenhedsorganisationen Anti-Slavery Collective sammen med sin bedste veninde, Julia de Boinville.

Målet er at bringe folk sammen og sætte gang i en seriøs forandring, lyder det blandt andet.

- Der er cirka 40,3 millioner slaver i verden i dag, siger Julia De Boinville i klippet på Instagram, hvor hun forklarer, hvorfor hun og Prinsesse Eugenie nu laver en podcast.

- Vi har oplevet, hvor mange fantastiske velgørenhedsorganisationer, der er i Storbritannien og uden for dets grænser, og som gør et fænomenalt stykke arbejde, så vi tænkte: "Hvordan kan vi fremhæve det arbejde, de udfører, og skabe opmærksomhed".

- Hvis vi kan gøre det, og få folk til at arbejde mod samme mål, dele information og viden om, hvad der er bedst at gøre, så kan vi gøre en rigtig forskel.

- Vi gør det her for den person, der ikke kan råbe og skrige, som vi kan. For de kvinder, piger, mænd og børn over hele verden, siger Prinsesse Eugenie.

Videoen melder intet om, hvornår podcasten "Tech Tackles Trafficking" har premiere, men mon ikke du får et hint, hvis du følger med på Anti-Slavery Collectives side?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close