Kongelige27. oktober 2019

Prinsen i kloster: Sexsnak med nonne

Joachim lærer noget om nonners forhold til sex i en ny tv-serie.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joachim_dr.jpg
 (Foto: DR)

Onsdag aften var der premiere på prins Joachims længe ventede tv-serie om Danmark. Og i det første afsnit får han noget af en sexsnak – med en nonne!

– Der var nogle unge mænd i bussen, der havde fået nogle øl. Fyren ved siden af mig kiggede på mig og sagde: "Hvad så? Er det egentlig sjovt at være nonne?" Jeg sagde, hvis det ikke var sjovt, så var jeg det jo ikke. Så sagde han: "Er det rigtigt, I ikke må have sex? I det øjeblik var bussen bomstille," siger priorinden (overnonnen, red.) Anna Mirijam Kaschner til prins Joachim i programmet.

Det får ham til at bryde sammen af grin, og efterfølgende uddyber Anna Mirijam, at sex ikke behøver at være det vigtigste i livet.

– Jeg er lykkelig sådan her, siger hun.

Ifølge priorinden kom fyren fra bussen efterfølgende hen til hende og sagde:

– Respekt, søster, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/joachim_dr2.jpg
 (Foto: DR)

Tv-serien er elegant og æstetisk smuk. (Foto: DR)

Prinsen fortæller

Hele afsnittet, der blev sendt på DRK onsdag aften kl. 20.45, handler faktisk om danskernes forhold til tro. Prinsen forklarer også, hvordan han selv opfatter sin egen religion, som jo er kristendommen.

– Jeg hedder Joachim, og i over 1.000 år har Danmarkshistorien været tæt forbundet med min families historie. Jeg føler mig derfor tæt forbundet med de mennesker og de begivender, der har skabt det stykke land, vi kalder for Danmark, siger han.

– Jeg går ikke i kirke. Men jeg tror på Gud, siger prins Joachim.

Der er i alt seks afsnit af tv-serien.

null

Sponsoreret indhold