Kongelige 3. april 2021

Prins Nikolais kæreste: Redder håret

Prins Nikolais kæreste, Benedikte, har sat gang i sit eget forretningseventyr
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Krøller eller ej? Det spørgsmål kan lede langhårede kvinder ind på en ny webshop, som sælger særlige silkebånd, der kan skabe krøller i langt hår uden brug af krøllejern, der slider på stråene.

Kvinden bag netbutikken er Benedikte Thoustrup – prins Nikolais 22-årige kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Den smukke kvinde, som prins Nikolai, 21, har fundet, er ikke bare til pynt – Benedikte Thoustrup er allerede en driftig forretningskvinde. (Foto: Privat)

Hun har startet salget af båndene, hun kalder Béné Soie, som skåner langt hår for den hårde behandling med et varmt jern. I stedet har man silkebåndet på i nogle timer, så man kan forme sine egne krøller efter det.

– Jeg får lidt hjælp af mine forældre og mine bedsteforældre, så det er ikke bare mit projekt, det er et familieprojekt, fortæller den initiativrige business-debutant, hvis mormor Rita står for at sy de flotte silkebånd.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Béné Soie)

– Jeg bruger dem selv. Faktisk har jeg et i håret lige nu, for jeg skal til fødselsdag i aften, fortalte Benedikte, da SE og HØR fangede hende på en telefonlinje.
“Béné Soie” kan oversættes fra fransk som “velsignet silke”, men hentyder også til opfinderens kælenavn, Bene. (Foto: Béné Soie)

Skole og forretning

– Jeg så på sociale medier, at folk brugte deres morgenkåbebælte til at vikle håret ind i, men det er ikke behageligt at sove med og heller ikke helt rundt, så krøllerne blev ikke helt perfekte – og så kom jeg på idéen, fortæller Benedikte, der stammer fra en succesfuld forretningsfamilie i Randers.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Denne sommer er det tre år siden, at Benedikte og Nikolai forlod Herlufsholm som studenter – og sprang offentligt ud som kærester. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Forretningseventyret kører sideløbende med Benediktes studier på Copenhagen Business School, hvor eksaminerne stadig skal klares, mens netbutikken besøges fra alle verdens hjørner – særligt franske og italienske kvinder har klikket “buy” på siden, fortæller den stolte indehaver.

Sponsoreret indhold