Kongelige15. november 2020

Prins Joachim taler ud efter blodprop: - Vi takker vores skaber for hver eneste dag

I slutningen af juli måned blev prins Joachim indlagt, efter han blev ramt af en blodprop i hjernen. Siden er det ikke mange ord, prinsen har sat på sin sygdom, men nu taler han ud i et større interview
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Joachim blev i sommer ramt af en blodprop i hjernen, hvorefter han blev indlagt på universitetshospitalet i Toulose.

Her lå han indlagt fra den 24. juli til den fjerde august, og det stod hurtigt klart, at han ikke ville være klar til at starte på sit nye job som forsvarsattacé i Paris den 1. september.

Det kunne han dog allerede den 18. september, hvor han også delte, at han følte sig klar til at varetage opgaven, efter sit sygdomsforløb.

Men siden da har prinsen ikke sat mange ord på, hvordan livet har været efterfølgende, det gør han dog nu i et større interview med DR.

- Det er jo ikke kun mig og min fysiske form, der blev ramt. Min kone, mine børn og den allernærmeste familie - vi er alle sammen blevet ramt af det. Jeg blev ramt fysisk, men de var jo på første parket. Derfor er familien også en del af denne heling, og vi takker vores skaber for hver eneste dag. Simpelthen, siger prins Joachim til DR og uddyber, at de nyder hvert et øjeblik de har sammen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/joachim_4_0.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Et par uger senere end forventet kunne prins Joachim i midten af september starte på sit nye job som forsvarsattacé. Her ses han på sin første arbejdsdag den 18. september 2020. Foto: Martin Høien

Men selvom Joachim er tilbage i job-stolen, så er livet i Frankrig alligevel ikke helt så nemt, som familien kunne ønske det.

For ikke nok med, at prinsen og resten af familien har skulle finde deres vej tilbage til en hverdag efter blodproppen, ja, så lever de lige nu også i et land, der er hårdt ramt af corona-virussen.

Han understreger også over for DR, at det er en underlig tid, vi lever i, men at han selvfølgelig overholder alle regler om brug af mundbind og mener, at ”det skylder vi hinanden, men det skylder man også sig selv”.

Men hverken blodprop eller corona-karantæne lader til at slå den 51-årige prins Joachim ud af kurs.

null

Sponsoreret indhold