Kongelige 14. februar 2022

Prins Harry med kommende selvbiografi: Afslører han sin ærlige mening om stedmor Camilla?

Kilder tæt på prins Harry afslører, at prinsens kommende selvbiografi vil "ryste monarkiet i dets grundvold"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden prins Harry og hertuginde Meghan i starten af 2020 meldte ud, at de forlod det britiske kongehus, har stemningen mellem hertugparret og resten af den britiske kongefamilie i den grad nået frysepunktet.

Parret, der sammen har to børn, tog i den grad bladet fra munden for knap et år siden, hvor de i et stort anlagt interview med tv-dronningen Oprah fremturede med anklager om racisme og mobning.

Og den 37-årige prins fortsætter nu angrebet på sin familie: Britiske Mirror har talt med kilder tæt på prinsen, der fortæller, at hans kommende selvbiografi kommer til at "ryste monarkiet i dets grundvold".

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Prins Harry, 37, og hertuginde Meghan, 40, har forladt kongehuset, men ikke offentlighedens søgelys. Foto: MEGA

Prins Harry er gået sammen med den Pulitzer-prisvindende forfatter JR Moehringer om at skrive en selvbiografi, der bliver udgivet senere i 2022 af forlaget Random House.

Det er især forholdet til stedmoderen Camilla, som Harry angiveligt vil komme ind på i sin selvbiografi.

Tidligere på måneden meldte dronning Elizabeth ud i en historisk meddelelse, at hun ønsker, at hertuginde Camilla bliver dronningekonsort, når prins Charles en dag bliver konge.

Stille omkring historisk udmelding

Flere medier har bemærket, at det er en udmelding, prins Harry ikke har reageret på, og det kan der være en årsag til, fortæller kilder til Mirror.

– Selv om spændingerne mellem dem er løsnet over årene, så er det mere for fremtoningens skyld, røber insideren.

Afdøde prinsesse Diana lagde aldrig skjul på, at der var store problemer i hende og prins Charles' ægteskab og gik endda så langt som til at sige, at der altid var en "tredje person" i deres forhold.

– Der var store problemer i starten, mens som Harry og hans bror blev ældre og mere modne, så blev tingene bedre, og de enes som voksne. Men de har aldrig været tætte med hende og er det stadig ikke, slår kilden fast.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Stemningen er ikke i top i toppen af det britiske kongehus. Foto: MEGA

Planen er, at prins Harrys kommende selvbiografi udgives senere i 2022.

Sponsoreret indhold