Kongelige4. marts 2021

Vild afsløring i nyt interview: Meghan Markle åbner op om psykiske problemer

Alt tyder på, at der kommer en del royale sandheder på bordet, når Meghan Markle, 39, og prins Harry, 36, sidder over for tv-legenden Oprah Winfrey
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den ene avisoverskrift efter den anden har i den seneste uges tid budt på diverse afsløringer omkring et længe ventet interview.

På mandag kan man på TV3 således se Sussex-parret i stolene hos amerikanske Oprah Winfrey – og her er der i den grad lagt op til en omgang sandhedens time.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega690882_023.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Sidste nye skud på rygtestammen om det forestående interview omhandler således Meghan Markles psykiske problemer og udfordringer, som hun kæmpede med under sin tid i Storbritannien, mens hun og prinsen stadig var fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus

Det skriver Page Six.

Det er tidligere meldt ud, at Meghan Markle i det skelsættende og ærlige interview vil fortælle om livet som royal, sit ægteskab, sit moderskab og sit filantropiske arbejde.

Og for prins Harry er det blandt andet hans mors, prinsesse Dianas, død tilbage i 1997, som vil være et emne.

Meget tyder på, at det kommende Oprah-interview kommer til at behandle både skandaler og afsløre diverse hemmeligheder i den royale familie.

Og i et klip fra interviewet, som er blevet delt på Twitter, bliver der blandt andet lagt op til, at alle royale sandheder skal frem, og at Meghan Markle langt om længe er klar til at fortælle verden, hvordan det "næsten ikke var til at leve med" at være en del af den britiske kongefamilie.

Se klippet nedenfor:

Sponsoreret indhold