Kongelige22. maj 2021

Prins Harry frygter, historen gentager sig: Vil ikke miste endnu en kvinde i sit liv

I en alder af 12 år mistede prins Harry sin mor, fordi pressen jagtede hende, og han frygter, det samme skal ske for hertuginde Meghan, afslører han i ny dokumentar
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dokumentaren "The Me You Can't See" tager 36-årige prins Harry atter bladet for munden.

Igen er det tv-ikonet Oprah Winfrey, der stiller spørgsmålene, og atter svarer Harry med nogle eksplosive afsløringer.

I det første afsnit af dokumentarserien, der netop har haft premiere på Apple TV+, afslører den britiske prins, at han konstant lever med frygten for at miste endnu en kvinde, han elsker.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega755563_001.jpg
 Foto: MEGA

Harry mødte Meghan tilbage i 2016. Foto: MEGA

- Jeg har altid bare gerne ville være helt normalt, i modsætning til at være prins Harry, bare være Harry, fortæller han ærligt.

- Det var et forvirrende liv, og ulykkeligvis, når jeg tænker på min mor, så er det første, jeg kommer i tanke om altid det samme, igen og igen: Jeg sidder fastspændt i bilen med sikkerhedssele. Min bror er også i bilen, og min mor kører og bliver jagtet af tre, fire, fem paparazzi-fotografer, genkalder han.

- Hun var næsten ikke i stand til at køre, fordi hun græd, og der var ingen beskyttelse. En af de følelser, der dukker op, er hjælpeløshed. Jeg var for ung, alt for ung en fyr til at hjælpe en kvinde, i dette tilfælde, min mor. Og det skete hver eneste dag, til hun døde, forklarer han.

Harry trækker paralleler til, hvordan hans mor blev forfulgt af pressen, til hvordan hans hustru Meghan også oplevede det:

- Vi blev forfulgt. Fotograferet, jagtet, chikaneret. Når kameraerne klikker og blitzer, får det mit blod til at koge. Det gør mig vred og tager mig tilbage til det, der skete med min mor, og hvad jeg oplvede som barn, raser han.

- Ikke kun de traditionelle medier, men også sociale medier. Jeg følte mig aldeles hjælpeløs, indrømmer han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega653800_001.jpg
 Foto: MEGA

Prins Harry med sin mor i 1995. Foto: MEGA

Historien gentager sig

Harry føler sig svigtet af sin familie, som de tidligere beskyldt for racisme, og at de ikke trådte til, da Meghan med sine egne ord "ikke havde lyst til at leve mere".

- Om jeg fortryder noget? Ja. Jeg fortryder allermest, at jeg ikke sagde fra tidligere i mit forhold til min hustru og påpegede racisme. Historien gentog sig selv. Min mor blev jagtet i døden, mens hun var i et forhold med én, der ikke var hvid, og se, hvad der skete. Hvis du vil tale om, at historien gentager sig, så kommer de ikke til at stoppe, før Meghan dør, lyder det opsigtsvækkende fra ham.

Sponsoreret indhold