Kongelige 23. marts 2021

Prins Harry får nyt job

Harry er klar til at gå ind teknologiindustrien. Den forhenværende engelske prins har scoret sig et job i nyopstartet virksomhed
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Harry og Meghan Markle har mange bolde i luften, og nu tyder alt på, at endnu et projekt er blevet skudt i gang. 

Den 36-årige hertug af Sussex har nemlig fået sig et job i tech-verdenens moderland, Silicon Valley i USA. 

Han har fået den fornemme titel som "Chief Impact Officer" i virksomheden BetterUp Inc. En virksomhed, der står bag en app, der tilbyder professionel coaching, rådgivning og mentorprogrammer. 

- Jeg har intentioner om at påvirke andre menneskers liv, siger prins Harry om sit nye job i en e-mail til den amerikanske avis The Wallstreet Journal og fortsætter:

- Proaktiv coaching giver uendelige muligheder for personlig udvikling, større årvågenhed og et generelt bedre liv.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Der skal jo penge på bordet, når Harry senere på året bliver for for anden gang, så nu har den tidligere prins fået sig endnu et job. (Foto: MEGA)

I sin nye rolle skal han blandt andet hjælpe til med at udvikle og tage beslutninger i forbindelse med produktstrategier, pengedonationer og meget andet.

Chokerede med interview

Harry og hustruen Meghan Markle bor lige nu i Californien sammen med deres lille søn, Archie og deres kommende datter, så de er heldigvis ganske tæt på Harrys nye arbejdsplads.

Parret rykkede sidste år til det solrige Californien efter et kortere ophold i Canada efter at have vinket farvel til det britiske kongehus.

Det famøse farvel og det såkaldte "Megxit" har de seneste par måneder været på alles læber i forbindelse med det opsigtsvækkende interview, parret gav til Oprah Winfrey. 

Her afslørede Sussex-parret blandt andet, at racisme var en del af årsagen til, at de skred fra titler, familien, dronning Elizabeth og England. 

Sponsoreret indhold