Kongelige8. marts 2021

Prins Harry svigtet af sin far: Han stoppede med at tage telefonen

I det meget omdiskuterede interview med Oprah Winfrey kommer der i den grad sandheder på bordet fra både Meghan Markle, 39, og den tre år yngre prins Harry
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hele sidste uge har den ene avisoverskrift efter den anden budt på afslørende detaljer om Meghan Markle og prins Harry.

Det skyldes, at Sussex-parret har deltaget i et interview med tv-legenden Oprah Winfrey, hvor der i den grad ikke er sparet på detaljerne om det britiske kongehus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega572665_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Meghan Markle lægger således ikke skjul på de psykiske udfordringer, som hun levede med, dengang hun og Harry var fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus – og hun afslører sågar, at hun på et tidspunkt, meget tragisk, overvejede at tage sit eget liv.

Men det er ikke kun den tidligere ”Suits”-stjerne, der tager bladet fra munden i det interview, der natten til søndag blev sendt på amerikanske CBS.

Også prins Harry åbner op for den personlige godtepose og afslører blandt andet, hvordan forholdet til særligt sin far, prins Charles, på et tidspunkt gav en gedigen følelse af svigt.

Det skriver flere medier – blandt andre Hollywood Life.

Overfor talkshow-værten Oprah Winfrey forklarer prins Harry, hvordan han savner sin fars støtte:

- Der er meget at arbejde med. Jeg føler mig virkelig ladt i stikken her, fordi han (prins Charles, red.) har været igennem noget lignende. Han ved, hvordan smerte føles, og Archie er hans barnebarn, lyder det ærligt fra prinsen, der desuden afslører, at faren på et tidspunkt ”stoppede med at tage telefonen”, når han ringede.

Kommentaren fra prins Harry kommer i forlængelse af, at hans hustru afslører diverse detaljer om den royale familie – blandt andet kommer hun med beskyldninger om, at Kate Middleton, prins Williams kone, Harrys svigerinde, på et tidspunkt fik Meghan til at bryde helt sammen.

Prins Harry forklarer desuden, at han og faren taler sammen i dag. Alt er dog ikke fryd og gammen:

- Men på samme tid vil jeg selvfølgelig altid elske ham. Men der har været meget svigt, og jeg vil fortsætte med at gøre det til en af mine prioriteter at fikse forholdet, lyder det ærligt fra prinsen, der desuden taler positivt om sin bror prins William og fortæller, at han ”elsker ham højt.”

Det omdiskuterede interview med Meghan og Harry bliver vist i aften klokken 21.00 på TV3.

Sponsoreret indhold