Kongelige15. september 2021

Prins Andrew sagsøgt for seksuelt overgreb: Nu er der nyt

Virginia Roberts Giuffree smed en bombe i sidste måned, da hun valgte at sagsøge den britiske prins for at have begået seksuelt overgreb mod hende for mere end 20 år siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_andrew_0.jpg
 Foto: MEGA

Efter den ganske omdiskuterede Netflix-dokumentar ”Epstein: Filthy Rich” havde premiere sidste år, stod det klart, at den britiske prins nok ikke kun havde rent mel i posen.

Derfor kom det muligvis ej heller som et chok eller den største overraskelse, da det i weekenden stod klart, at den 38-årige Virginia Roberts Guiffree, som også optræder i Netflix-dokumentaren, havde valgt at sagsøge prinsen for de angivelige seksuelle overgreb, hun var udsat for som teenager.

Siden har den britiske prins dog forsøgt at få nedlagt sagen – men nu lader det til, at han alligevel kan risikere at skulle bevise sin uskyld.

Det skriver Daily Mail.

Onsdag har retten nemlig accepteret Virginias ønske om at sagsøge prinsen. Noget hendes advokatteam også havde forsøgt sig med i sidste uge, men som grundet formaliteter ikke slog igennem.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega489777_002.jpg
 Foto: MEGA

Virginia Roberts Guiffre med det blonde hår på vej ud af retten tilbage i 2019. Foto: MEGA

Men trods denne udvikling lyder det fra det britiske medie, at det ikke nødvendigvis betyder, at prinsen vil skulle dukke op i retten og forsvare sig selv, når den tid kommer.

- Helt grundlæggende så er prins Andrew blevet stævnet. Det er, hvad højesteretten siger, og det kan han ikke ændre på, lyder det fra Virgininas advokat, David Boies.

Tvunget til sex

Virginia Roberts Guiffre anklager den britiske prins for at have tvunget hende til at have sex i Ghislaine Maxwells hjem i London for mere end 20 år siden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega694237_001.jpg
 Foto: MEGA

Jeffrey Epstein. Foto: MEGA

Maxwell selv sidder i øjeblikket fængslet i New York, efter anklager om, at hun skulle have hjulpet og assisteret den i dag afdøde Epstein med at rekruttere og misbruge unge piger seksuelt.

Ifølge Guiffre blev hun som ung solgt til at have sex med Epstein.

Sponsoreret indhold