Kendte9. juli 2020

Chrissy Teigen afviser Epstein-rygter: - Så fucking dumt

Det er ikke første gang, den smukke model bliver kædet sammen med det lyssky selskab omkring den pædofile rigmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega613204_014.jpg
 Foto: MEGA

Selvom Chrissy Teigen nyder en solrig ferie i Mexico med hele familien - husbond John Legend og deres to børn, Luna og Miles - så er der bestemt tid til at forsvare onde rygter på Teigens yndlingsmedie, Twitter.

Og det var der således onsdag, da beskyldninger om flyveture på Jeffrey Epsteins berygtede fly (endnu en gang) ramte den 34-årige mor til to.

Brugere på det sociale medie antyder, at Chrissy Teigen skulle have stået listet i flyet "log" - altså en registrering af hvem der er ombord.

Destinationen skulle så have været en sexforbryderens private øer.

"Hvis vi skal lege med på din løgn bare for sjov, så er du vel klar over, at det ville gøre mig til et offer i dette eksempel," svarer en tydeligt frustreret Chrissy Teigen.

Lignende rygter har nemlig forfulgt hende i årevis. Teigen, der efter modelkarrieren har slået sig ned som kogebogsforfatter og tv-vært, er på internettet ofte kædet sammen med en omfattende konspiration - pizzagate - som beskylder magtfulde personer og kendisser for at stå bag en pædofiliring.

Troldene på internettet markerer deres beskeder med en pizza-emoji, når de beskylder Tegien og Legend for de forfærdelige gerninger.

"Det er helt ærligt et mirakel, at jeg ikke har sprunget mig selv i luften endnu," skriver Teigen videre på sin Twitter onsdag, da de vedholdende rygter fortsætter.

I et tweet, der særligt fik Teigen op af stolen, har en Twitter-bruger postet en grafik med et billede af præsident Donald Trump og teksten: "Trump erklærer krig mod sexhandel med børn".

https://imgix.seoghoer.dk/mega614130_001.jpg
 Foto: MEGA

Chrissy Teigen og datteren Luna, der i dag er 4 år (Foto: Mega)

"Hvorfor lader disse mennesker som om, han ikke var bedste venner med Epstein. Hvis I angriber "dem" hvorfor så ikke også ham? Hvorfor er de så fucking dumme? Min hjerne gør ondt," skriver den 34-årige i et hæsblæsende opslag.

Jeffrey Epstein blev fundet død i sin fængselscelle i New York i august 2019, mens han ventede på sin retsag. Han var sigtet for sexhandel og misbrug af mindreårige i New York og Florida.

Den stenrige erhvervsmands død blev beskrevet som selvmord.

I mellemtiden er hans partner gennem mange år, Ghislaine Maxwell endt i politiets varetægt. Anklagerne lyder på, at hun har rekrutteret og ligeledes misbrug disse mindreårige piger i ledtog med Epstein.

Sponsoreret indhold