Kongelige22. juli 2020

Sådan var skandaleramte prins Andrew en del af prinsesse Beatrices store dag

I weekenden blev britiske prinsesse Beatrice gift, men det var ikke meget, man så til hendes skandaleramte far, prins Andrew
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Normalt har brudens far en ganske fremtrædende rolle, når hans datter skal giftes. Men da prinsesse Beatrice i weekenden blev gift, var hendes far, prins Andrew, som sunket i jorden.

På de officielle bryllupsfoto, var det kun brudens farmor og farfar, dronning Elizabeth og prins Philip, der fik æren af at blive fotograferet sammen med det glade par.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega689470_002.jpg
 (Foto: MEGA)

Prinsesse Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, dronning Elizabeth og prins Philip foran The Royal Chapel of All Saints ved Royal Lodge i Windsor. Foto: MEGA

Nu fortæller kilder dog til det amerikanske ugeblad Us Weekly, at prins Andrew var der for sin datter på dagen, men at hans rolle blev nedtonet udadtil.

- Prinsesse Beatrice står ved sin fars side, men hun græmmer sig ved, at hans navn bliver trukket gennem mudderet, fortæller en kilde til Us Weekly.

Prins Andrew endte sidste år i vælten på grund af sit forhold til den amerikanske rigmand og dømte sexforbryder Jeffrey Epstein.

Sagen er spidset til, efter Jeffrey Epsteins tidligere kæreste – og en af hans allertætteste – Ghislaine Maxwell blev anholdt tidligere på måneden.

Hun er sigtet for at have lokket flere unger piger i kløerne på Jeffrey Epstein, der herefter begik seksuelle overgreb mod dem.

Britiske prins Andrew skal i forbindelse med sagen også afhøres af FBI om sit tætte venskab med Jeffrey Epstein, der begik selvmord i arresten sidste år.

Men skandalen forhindrede ikke prinsen i at være del af sin datters store dag: Ifølge Us Weekly fulgte han hende op ad kirkegulvet, ligesom han holdt en tale til den efterfølgende reception.

Brudeparret fik også taget billeder sammen med brudens far, men de kommer ikke til at se offentlighedens lys:

- Dronningen og Bea blev enige om, at det var bedst ikke at vække mere opsigt ved at offentliggøre dem, røber kilden.

Sponsoreret indhold