Kongelige18. oktober 2023

Nu kan den eftertragtede Askepot-sko fra prins Christians fødselsdag blive din

Hvis du er lige så vild med Anne-Sofie Tørnsø Olesens glemte stilet som det danske kongehus, så er der gode nyheder. For stiletterne kan nemlig nu blive dine
Det danske kongehus har stadig Anne-Sofie Tørnsø Olesens ene stilet. Nu melder skobutikken Deichmann ind og afslører, at Askepot-skoen nu kan blive alles.
Det danske kongehus har stadig Anne-Sofie Tørnsø Olesens ene stilet. Nu melder skobutikken Deichmann ind og afslører, at Askepot-skoen nu kan blive alles.
 Foto: Martin Høien & Hanne Juul

Skulle man sidde tilbage og tænke, at man virkelig gerne ville have præcis samme stilet – eller stiletter – som altså lige nu er at finde på Christiansborgs Slot, så er der gode nyheder.

For nu kan skoen – eller stiletterne – blive dine for blot 449 kroner.

I kommentarsporet til opslaget om den manglende sko meldte skobutikken Deichmann ind og tog ejerskab over skoen.

- Vi håber, at hun nåede sin karet, inden den blev til et græskar. Vi er glade for, at vores sko har været med til bal. Hvis prinsessen kommer langvejs fra, giver vi gerne et nyt par.

Og efterfølgende har Deichmann meldt ud, at Askepot-skoen kan købes hos dem lige her for 449 kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-18/deichmann_449kr_www.deichmann.com_1.jpg
 Foto: Deichmann
https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-18/deichmann_449kr_www.deichmann.com_2_1.jpg
 Foto: Deichmann

På Deichmanns billeder ligner det lidt, at skoen på deres hjemmeside er noget mere sølvfarvet.

Til SE og HØR bekræfter Deichmann dog, at ovenstående sko er præcis den samme som Anne-Sofie Tørnsø Olesen bar til gallataflet på Christiansborgs Slot.

Tina Cartey, der er Marketing og PR Manager hos Deichmann, fortæller også, at de har været i kontakt med Askepot og foræret Anne-Sofie Tørnsø Olesen to par nye sko – måske til en fremtidig fest på et andet slot.

- Generelt har vi oplevet en overvældende og positiv respons online på vores kommentar og involvering i eventyret. Og jeg kan også fortælle, at Askepot besøgte vores butik på RO's Torv i går (tirsdag, red.) og fik to par nye sko til hendes næste eventyr.

Tirsdag var historien om Askepot også gået verden rundt.

Tirsdag eftermiddag havde Anne-Sofie Tørnsø Olesen fået lidt tid til at sunde sig over det helt geniale stunt som kongehuset altså også tog med et stort smil på læben.

Til SE og HØR fortalte hun også, at hun var lettet og glad over, hvordan det var blevet modtaget.

Og så afslørede hun også, hvad hendes ønske i forhold til skoen og prins Christian var.

Sponsoreret indhold