Meghans kulørte liv: Fra Hollywood til Harry

Meghan Markle og prins Harry

Meghan Markle og prins Harry

Foto: All Over Press

Meghan Markle er født og opvokset i Californien, men boede indtil for nylig i Toronto i Canada, hvor serien ”Suits” bliver optaget.

Billedet fra 1982 viser Meghan som helt lille i selskab med sin storesøster Samantha Markle Grant.

Allerede fra barnsben stiftede skuespilleren bekendtskab med showbiz. 

Hun tilbragte nemlig meget tid ved optagelserne af den amerikanske serie ”Vore værste år”, som hendes far var med til at lave. I dag bor han i Mexico, mens Meghans mor bor i Los Angeles.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over)

Meghan Markle er skilsmissebarn

Forældrene Doria Ragland, 61, og Thomas Markle, 73, mødte ifølge Daily Mail hinanden under optagelser af TV-serien ”General Hospital”, hvor hun arbejdede som makeupartist, og han var lysansvarlig.

På daværende tidspunkt havde han allerede to børn fra et tidligere ægteskab.

Doria og Thomas blev gift i 1979, og to år senere kom lille Meghan til verden. Kærligheden holdt dog ikke, og parret blev skilt, da Meghan var bare seks år gammel.

Meghan Markle har været gift før

Når Meghan Markle til foråret får sin prins, er det ikke første gang, hun siger ja.

I september 2011 blev hun nemlig gift med filmproducenten Trevor Engelson, som hun havde været sammen med siden 2004, på Jamaica. 

Parret gik dog fra hinanden i 2013.

Meghan Markle har en fræk fortid

(Foto: All Over)

Tidligere har Meghan Markle ikke været bleg for at gå til premierer i lårkorte kjoler og vise sine lange, flotte stænger frem for kameraet.

Billeder som dette bliver der dog næppe mange af fremover.

Da prins Harry mødte Meghan Markle

Det var en fælles ven, som førte prins Harry og Meghan Markle sammen i sommeren 2016.

– Jeg vidste ikke meget om ham. Det eneste, jeg spurgte hende om, da hun sagde, at hun ville føre os sammen, var: ”Er han sød?”. For hvis han ikke var det, ville det ikke give mening, fortalte Markle under forlovelsesinterviewet. Den blinde date blev sat i stand, og Harry og Meghan mødte hinanden til en drink i London.

– Jeg blev overrasket, da jeg gik ind i rummet og så hende. Jeg tænkte, at jeg blev nødt til at oppe mig! fortalte Harry.

Mødet gik så godt, at de straks fandt deres kalendere frem, så de kunne planlægge, hvornår de igen skulle ses.

Prins Harry friede midt i madlavningen

Meghan Markle

(Foto: All Over)

Halvandet år efter deres første møde gik prins Harry, 33, ned på knæ, mens han og Meghan Markle, 36, var i færd med at stege kylling.

Det fortalte parret i deres første interview, efter at forlovelsen blev offentliggjort.

– Det var en fantastisk overraskelse – så sødt, naturligt og meget romantisk, sagde Meghan.

Hun lod knap nok Harry blive færdig med frieriet, før hun sagde ja til at gifte sig med ham.

– Så krammede vi, og jeg stod med ringen og sagde: ”Kan jeg give dig ringen?”. Og hun sagde: ”Åh ja, ringen!”, fortalte Harry om den store dag.

Meghan Markles karrierestop

Med forlovelsen giver Meghan Markle afkald på sin skuespillerkarriere – hvor hun mest af alt er kendt for sin rolle som Rachel i serien ”Suits”.

– Jeg ser det ikke, som om jeg giver afkald på noget. Jeg ser det som en forandring, et nyt kapitel, har Meghan fastslået.

Dianas diamanter

(Foto: All Over)

Da prins Harry friede til sin udkårne, var det med en helt særlig ring. Den er designet af prinsen selv og produceret af Cleave and Company.

På guldringen er der tre diamanter – i midten en sten fra Botswana, som parret besøgte i sommer, og ved siden af to diamanter fra prinsesse Dianas private samling.

At prins Harry har brugt sin afdøde mors sten, gør ringen svær at prissætte.

– En ring af denne størrelse og kvalitet ville starte på omkring 50.000 pund (cirka 416.000 kr., red.), men ved at bruge prinsesse Dianas diamanter i siden er denne ring, ligesom Kates, uvurderlig, siger David Allen fra ”77 Diamonds”.

Meghan Markle er tæt på mor

(Foto: All Over)

Den 36-årige skønhed ses her sammen med sin mor Doria Ragland ved Invictus Games i slutningen af september. 

Doria arbejder i dag som yogalærer og socialarbejder, og i et interview med Glamour roste Meghan bl.a. sin mors omsorgsgen.

– Vi kan have det så sjovt sammen, og jeg sætter virkelig pris på hendes støtte, lød det fra skønheden, som også i et interview med ELLE Magazine har fortalt om sine rødder.

– Min far er kaukasisk, og min mor er afroamerikansk. Jeg er halvt sort og halvt hvid, sagde Meghan.

Meghan Markle mødtes med Christiane 

(Foto: All Over)

Meghan Markle har studeret teater og internationale studier.

Hendes skuespilkarriere begyndte med roller i ”Deal or No Deal” og ”CSI”. Hun fik sit helt store gennembrud, da hun i 2010 fik rollen som Rachel Zane i serien ”Suits”.

Indtil april i år drev hun også en blog, The Tig, hvor hun skrev om mad og skønhed. Da bloggen blev lukket, fik det ifølge Time mange til at spekulere over, om en royal forlovelse var på vej. 

Og det var netop i forbindelse med The Tig, at Christiane Schaumburg-Müller mødtes med Harrys kommende kone. 

– Jeg håber at fortsætte med at udvide The Tig til et større livsstilsmærke, at rejse verden rundt, at blive mor ... Jeg vil gerne flytte tilbage til Los Angeles og lave endnu mere velgørende arbejde, så jeg hver dag ved, at jeg har forsøgt at gøre verden til et lidt bedre sted. En pige har vel lov til at drømme, sagde Meghan dengang.

Men at blive gift med en prins havde hun nok ikke med i sin vildeste fantasi dengang. 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close