Meghan vil ikke have dette foto på Instagram

Hertuginde Meghan bliver mor for første gang til foråret.

Hertuginde Meghan bliver mor for første gang til foråret.

Foto: MEGA

De seneste uger har rygterne svirret om, at hertuginde Meghan, 37, ikke er helt så sympatisk, som hun ser ud til. 

Der har bådet floreret rygter om, at hun ikke enes med sin svigerinde hertuginde Kate, og ydermere er det kommet frem, at hele to ansatte er "flygtet" fra Meghan og Harrys husholdning, siden den tidligere "Suits"-stjerne kom til.

Denne gave behøver du ikke at bytte - fra kun 150 kr. 

De mange rygter har gjort, at Meghan har fået øgenavnet "Duchess Difficult" (vanskelig hertuginde, red.) i de britiske medier, og Daily Mails seneste spekulationer forstærker opfattelsen af, at Meghan er en bestemt kvinde.    

Daily Mail spekulerer i, at et billede af hertuginden af Sussex er blevet fjernet fra Instagram og erstattet med et andet, og det er angiveligt Meghan selv, der har krævet det. 

Det slettede billede, som oprindeligt blev postet på British Fashion Councils Instagram-profil, viser en smilende Meghan til British Fashion Awards, hvor hun står sammen med sin brudekjoledesigner Claire Waight Keller og skuespilleren Rosamund Pike. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det er dette foto, som pludselig ikke er på Instagram længere. Foto: Instagram / britishfashioncouncil

Billedet er i stedet blevet erstattet af et foto af Meghan, der står på scenen til British Fashion Awards. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Der var noget pralende over den måde, hun poserede ved at holde om sin mave, plus hun havde mørk neglelak på, hvilket dronningen hader, afslører en royal kilde til Daily Mail.

- Det ville slet ikke være overraskende, hvis hertuginden selv har bedt om at få fotoet taget ned, lyder det yderligere. 

I Daily Mails artikel afsløres det også, at de ansatte i den royale husholdning for sjov har døbt Harry og Meghan for Monica og Chandler. 

Her refereres der til parret i TV-serien "Venner", hvor Monica er lidt af en kontrolfreak, mens Chandler bare gør, hvad hans kone siger. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close