Kongelige15. september 2021

Meghan og Harry får tildelt magtfuld titel

Parret, der har meldt sig ud af deres forpligtelser i kongehuset, er nu blevet udnævnt til at være blandt de mest indflydelsesrige personer i verden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega776209_030.jpg
 Foto: MEGA

Magasinet TIME lovpriser Prins Harry og Meghan Markle for at gå imod strømmen i en tid, hvor alle har en mening om folk, de ikke kender, lyder det.

Det har vundet dem titlen som en af de 100 mest indflydelsesrige - og dermed magtfulde - personer i verden. Ifølge magasinet.

Derudover står der også, at parret har medfølelse for folk, de ikke kender og at de løber risici for at hjælpe folk i nød.

Ordene kommer fra kokken José Andrés, der har stiftet World Central Kitchen, som er et af de velgørenhedsprojekter, som Prins Harry og Meghan Markles fond, Archwell Foundation, støtter.

- At springe til handling er ikke det lette valg for en ung hertug og hertuginde, der gennem fødslen er blevet velsignet med talent og brændt af berømmelse, skriver han i begrundelsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/meghan_4.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

I det kontroversielle og meget omtalte interview med den amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey tidligere i år kom hertugparret med en lang række beskyldninger mod det britiske kongehus. Foto: Ritzau Scanpix

- Det ville være meget mere sikkert for dem at nyde deres lykke og tie stille. Men det gør Meghan og Harry ikke. Sådan er de ikke, står der videre.

- Hånd i hånd med deres nonprofit-samarbejdspartnere tager de risici for at hjælpe samfund i nød - ved at tilbyde støtte til psykisk syge sorte kvinder og piger i USA og give mad til dem, der mærker konsekvensen af naturkatastrofer i Indien og Caribien.

Du kan læse hele José Andrés' begrundelse i TIME her.

Det fremgår ikke, hvilket nummer ud af de 100, Meghan Markle og Prins Harry er, men parret er nogle af forsidemodellerne, som også tæller Simone Biles, Billie Eilish, Kate Winslet og Cathy Park Hong.

I forbindelose med udnævnelsen poserer Meghan Markle og Prins Harry på et stærkt foto, hvor hertuginden står i front iklædt hvid skjorte og tilsvarende jakkesætsbukser, mens Prins Harry står bag hende og hviler sig på hendes skulder.

Se billedet her:

At springe i aktion er ikke det lette valg for en ung hertug og hertuginde, der er blevet velsignet gennem fødsel og talent og brændt af berømmelse. Det ville være meget mere sikkert at nyde deres lykke og tie.

Sponsoreret indhold