Kongelige6. september 2021

Hoffet i chok: Nu vil Harry og Meghan mødes med dronning Elizabeth

Prins Harry og hertuginde Meghan vil holde barnedåb i Storbritannien for at hylde dronning Elizabeth - en udmelding, som royale kilder kalder for "utrolig"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden prins Harry og hertuginde Meghan meldte deres exit og forlod det britiske kongehus, har stemningen været noget trykket.

Den ene dag er Sussex-parret kommet med en række alvorlige beskyldninger om racisme og mobning i den britiske kongefamilie, og den næste dag hylder de monarken dronning Elizabeth ved at kalde deres datter for Lilibet.

Og nu er der ifølge britiske The Sun igen gang i signalforvirringen: Royale kilder fortæller til tabloidavisen, at prins Harry og hertuginde Meghan nu ønsker at mødes med dronning Elizabeth.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lmphotos235336.jpg
 Foto: MEGA

Hertuginde Meghan har ikke været retur i Storbritannien, siden hun forlod landet i marts 2020. Foto: MEGA

Mediet kalder det for en olivengren, når Harry og Meghan nu rækker ud efter den royale familie efter måneders mundhuggeri.

Men fremtrædende medlemmer af det britiske hof er chokerede over, at hertugparret nu tillader sig at række en hånd ud til familien, som de har forladt.

- Harry og Meghan er kommet med dette tilbud, men mange er chokeret over, at de tillader sig at gøre det. Det kan godt være, de oprigtigt gerne vil se dronningen, men det er utroligt, efter hvad de har udsat hende for det seneste år, lyder det harmt fra en royal insider, der tilføjer:

- Hendes Majestæts ansatte har endnu ikke svaret. Faktisk har der også været diskussioner omkring jul - hvorvidt der skal sendes en invitation til Harry og Meghan, efter de brændte én af sidste år.

Dronningen vil dog meget gerne se sine oldebørn, men hoffet overvejer stadig, om det er det rette træk:

- Dronningen holder stadig af Harry og ville elske at se Lilibet og hendes bror Archie. Men hoffet er overrasket over trækket, specielt fra Meghans side, efter alt, der er sket.

null

Sponsoreret indhold