Kongelige24. april 2023

Meghan Markle svarer igen på kroningsrygter: - Falskt og latterligt!

Sussex-hertuginden slår hårdt ned på rygterne om, at en særlig brevudveksling er grund til, at hun ikke kommer til kroningen af kong Charles
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kongehusekspert om Netflixdokumentar: - Det er brænde på bålet
 Video: Aller Media

LÆS OGSÅ: Derfor kommer Meghan Markle ikke til kroningen af kong Charles

Der er ikke længe til den helt store, officielle kroning af englands kong Charles.

Invitationerne er sendt ud til nær og fjern, og selvom det er bekræftet, at prins Harry dukker op i den engelske hovedstad for at overvære kroningen, så bliver det uden hustruen, Meghan Markle.

Hun har nemlig travlt med at fejre sønnikes store dag, der tilfældigvis falder samme dag som kong Charles' kroning den 6. maj.

Der har dog længe floreret rygter om, at det ikke er lille Archies fødselsdag, men helt særlig korrespondance mellem den 41-årige Meghan Markle og den 74-årige kong Charles, der er grund til, at hun ikke vil deltage.

Meghan Markle dukker ikke op til den kommende kroning af Kong Charles.
Meghan Markle dukker ikke op til den kommende kroning af Kong Charles.
 Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau Scanpix

Udvekslingen af breve mellem Markle og den dengang kommende konge, skulle eftersigende være blevet sendt kort tid efter Sussex-parrets medvirken i det opsigtsvækkende Oprah Winfrey-interview.

I interviewet meddelte parret nemlig, at et højtstående medlem af det engelske kongehus havde spekuleret i hudfarven på parrets søn, mens Markle var gravid.

Nu har Markle-lejren dog valgt at afvise de vilde spekulationer. Det sker på Twitter gennem den royale kommentator Omid Scobie.

- Hertuginden af Sussex lever sit liv i nuet og tænker ikke på en korrespondance fra for to år siden, som vedrører samtaler fra fire år siden, lyder det i udtalelsen fra team-Meghan.

- Enhver antydning af noget andet er falsk og faktisk latterligt.

Her gik det galt

Harry og Meghan har flere gang offentligt har klaget over den behandling, de fik i det britiske kongehus.

Parret har blandt andet medvirket i en Netflix-dokumentar, og tidligere på året udgav prinsen bogen "Spare" - på dansk "Reserven".

Heri beskylder han prins William for at have angrebet ham fysisk i forbindelse med en kontrovers om hertuginde Meghan.

Parret trak sig i 2020 som fremtrædende medlemmer af kongehuset. Siden flyttede de til Californien i USA.

- Vi opfordrer tabloidmedier og forskellige kongelige kommentatorer til at stoppe det udmattende cirkus, som de alene er med til at skabe.

Fra Danmark deltager kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Dronning Margrethe er nemlig fortsat ikke rask nok til at foretage rejsen efter sin omfattende rygoperation.

Sponsoreret indhold