Kongelige22. oktober 2022

Meghan Markle slår fast: - Jeg er færdig!

Sussex-hertuginden Meghan Markle har absolut ingen ambitioner om at vende tilbage til skuespillet
Kunne Meghan Markle finde på at vende tilbage til skuespillet?
Kunne Meghan Markle finde på at vende tilbage til skuespillet?
 Foto: Ritzau Scanpix

Er Meghan Markle færdig i the show of business?

Siden den 41-årige Sussex-hertuginde sammen med sin mand, prins Harry, valgte at vinke farvel til det royale liv i England til fordel for Hollywood-tilværelsen i Californien, har mange spekuleret i, om Markle kunne finde på at vende tilbage til skuespillet.

I et nyt stort interview med Variety svarer Meghan Markle på det spørgsmål en gang for alle.

- Nej. Jeg er færdig. Jeg går ud fra, at man siger aldrig sig aldrig, men min intention er absolut ikke at gøre det, siger Markle og skuffer dermed alverdens "Suits"-fans.

Meghan Markle spillede rollen som Rachel Zane i tv-serien "Suits".
Meghan Markle spillede rollen som Rachel Zane i tv-serien "Suits".
 Foto: USA Networks

Hun ringer bare!

Og selvom Meghan Markle definitivt er færdig med at stå foran kameraet, så er det utvivlsomt andre skuespillere, der vil komme til at spille rollen som Markle, og det er en tanke, som hertuginden har det en anelse blandet med.

- Det er altsammen mærkeligt. Du er nødt til at dele det op. Enhver, der taler om mig eller hyrer en skuespiller til at spille mig, det vil være en karikatur af mig, som er skabt til en branchem, der tjener mange penge, siger hun og fortsætter:

- Så snart du kan skille det fra hinanden, så er det med nemmere at sige: 'Okay. Det her har faktisk intet med mig at gøre'. Det har det oprigtigt ikke. Det er en svær lektie at lære.

Selvom der ikke lige nu er en Meghan Markle-film på tegnebrættet, så står virkelighedens Markle alligevel allerede nu klar med nogle gode råd.

- Jeg håber, at når hun forbereder sig på at spille den rolle, at hun så finder blødheden, lygesygheden og latteren. Det fjollede. Jeg håber bare, hun finder dimensionerne.

- Og så kan hun bare ringe til mig!

I det store interview fortæller Markle også, hvordan prins Harry først reagerede, da de fik nyheden om, at dronning Elizabeth var død.

Sponsoreret indhold