Kongelige19. oktober 2022

Meghan Markle i stort interview: Bryder tavsheden efter dronningens død

Hertuginde Meghan havde i første omgang ikke skænket den afdøde dronning Elizabeth med et ord
Meghan Markle og prins Harry
Det lader til, at Meghan Markle er endt i lidt af en kovending, når snakken falder på det britiske kongehus.
 Foto: Matt Dunham/AP/Ritzau Scanpix

I et nyt stort interview med Variety taler hertuginde Meghan for første gang ud om tabet af den britiske dronning Elizabeth, der døde den 8. september efter længere tids sygdom.

Et interview der første gang blev optaget og nedskrevet kort tid inden, dronningen på trist vis afgik ved døden i sidste måned.

Derfor meldte Markle da også hurtigt ud til skribenten bag, Matt Donnelly, at hun ønskede at snakke med ham igen, så hun kunne give dronningen et par søde ord med på vejen, mens også udgivelsen af interviewet blev rykket.

– Det har været en svær tid, men min mand, den evige optimist sagde: “Nu er hun sammen med sin mand igen”, lyder det blandt andet fra hertuginden, der kalder dronning Elizabeth for “et lysende eksempel på kvindelig ledelse”.

– Der har været sådan en strøm af kærlighed og støtte. Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg var i stand til at være sammen med min mand og støtte ham.

Prins Harry og hertuginde Meghan
Prins Harry og Meghan Markle fotograferet ved Windsor Castle få dage efter dronning Elizabeths død.
 Foto: MEGA

Hun beskriver videre, hvordan hun “føler dyb taknemmelighed” over at have været i stand til at tilbringe tid sammen med hende og ikke mindst lære hende at kende.

Overraskende vending

At Meghan Markle sætter så fine og pæne ord på den afdøde dronning, kan muligvis komme som en overraskelse for flere.

Det er nemlig ikke mere end knap halvandet år siden, Meghan Markle og hendes husbond, prins Harry gav et ganske omdiskuteret interview med talkshowværten Oprah.

Især ét øjeblik blev diskuteret vidt og bredt efter udgivelsen.

I løbet af interviewet lød det nemlig fra Meghan, hvordan hun havde oplevet, at der havde været en samtale om, hvor “mørk hendes baby” (sønnen Archie, red.) ville være, mens parret bekræftede, at racisme var en stor årsag til, at de to valgte at forlade kongehuset.

Sponsoreret indhold