Kongelige25. oktober 2018

Hov! Meghan i pinligt garderobekiks

Da hertuginde Meghan i dag landede på Tonga, løb hendes kjole med opmærksomheden - men ikke på den gode måde...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20181025-111402-7-1920x3083we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Normalt er der ikke en finger at sætte på 37-årige hertuginde Meghans stil, men da hun i dag landede på Tonga, var hendes stylists ører nok lige så røde som hende kjole.

Flere medier, heriblandt amerikanske People og britiske Daily Mail, har nemlig bemærket, at hertuginden havde glemt af fjerne prismærket fra sin røde kjole fra Self-Portrait.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/maerke.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Prismærket stak ud nederst på hertuginde Meghans kjole. Foto: Ritzau Scanpix

Hertuginde Meghan, der er gravid med sit første barn, lod ikke til at være klar over, at prismærket stak ud og strålede i sin klare, røde kjole, der var en hyldest til Tongas flag, der også primært er rødt.

Et kendt shoppingtrick er, at man lader prismærket hænge på kjolen, så man kan returnere den i butikken, men vi tvivler på, at det er det Meghan er ude på.

Hendes røde kjole er fra Self-Portrait og koster knap 3.000 kr.

På trods af at The Foreign and Commonwealth Office advarer gravide kvinder mod at rejse til Tonga grundet risikoen for at blive smittet med den frygtede Zika-virus, landede prins Harry og hertuginde Meghan i dag på Tonga.

Inden afrejse har prinsen og hertuginden ifølge Daily Mail været i samråd med læger og har efter deres anvisninger alligevel valgt at rejse til Fiji og Tonga, hvor der er risiko for at blive smittet med Zika-virus.

Ifølge Statens Serum Institut bliver man smittet med Zika-virus via myg, som også kan overføre dengue-virus og gul feber-virus.

Infektionen hos gravide kan føre til, at barnets hjerne og hoved underudvikles, hvilket leder til blivende skader, står der yderligere hos Statens Serum Institut.

Ifølge det amerikanske ugeblad People har hertuginde Meghan dog allerede foretaget sig en række forholdsregler, der skal minimere risikoen for at blive smittet med Zika-virus.

Professor James G. Logan, der er leder af Afdeling for Sygdomskontrol hos London School of Hygiene and Tropical Medicine, fortæller til People, at man kan gøre en del selv for at minimere risikoen for at blive smittet af Zika-virus.

- At klæde sig i langærmet og løst tøj hjælper, fortæller professoren til People.

- Myg kan stikke selv gennem jeans, så hvis tøjet er løst, så er det meget sværere for myggen at stikke. At tage lyst tøj på kan også hjælpe, da myg ofte tiltrækkes af mørkt tøj. Det er også nemmere at se en mørk myg på et lyst stykke tøj, forklarer eksperten.

Da Harry og Meghan forleden landede på Fiji, var hertuginden også klædt i en hvid kjole med lange ærmer.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega296538_002.jpg
 Foto: MEGA

Meghan i en lys, hvid kjole på Fiji. Foto: MEGA

Dagen efter var hun på et lokalt marked, og her havde hun også en langærmet kjole på. Under sit besøg i Australien er Meghan ellers gentagne gange set i kjoler uden ærmer.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega297157_004.jpg
 Foto: MEGA

Hertuginde Meghan på et marked i Fiji. Foto: MEGA

Meghan kommer også til at undgå at tage på udflugt i junglen, hvor risikoen for at blive stukket af myg er højere.

Onsdag delte parret sig derfor op: Prins Harry tog uden sin hustru til Colo-i-Suva-skoven, mens hertuginde Meghan drak te med den britiske ambassadør på Fiji.

I galleriet kan du se hertuginde Meghan ae sin gravide mave på Bondi Beach i Sydney:

Meghan aer maven - oktober 2018 (MEGA)

Sponsoreret indhold