Hertuginde Meghan får hug for garderobe-kiks

Hertuginde Meghans mindste træk bliver nærstuderet og analyseret på de sociale medier.

Hertuginde Meghans mindste træk bliver nærstuderet og analyseret på de sociale medier.

Foto: All Over Press

Lørdag fyldte hertuginde Meghan 37 år, og hun fejrede dagen ved at tage med prins Harry til et vennepars bryllup.

Men den kjole, som fødselaren havde valgt at tage på, begejstrede langt fra: Faktisk har hertuginden af Sussex efterfølgende fået hug på Twitter for at have valgt en upassende kjole. 

For ikke nok med at hendes kjole fra Club Monaco var mestendels sort, hvilket traditionen tro ikke er passende til et bryllup, så var kjolen også så nedringet, at den afslørede hendes undertøj. 

Artiklen fortsætter under billedet.

 

Hertuginde Meghans kjole er blevet dømt upassende på Twitter. Foto: All Over Press

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Meghan til et bryllup: Sort kjole, vinker til kameraet, så man kan se hendes BH. Jeg troede, det var meningen, at Meghan skulle være fiks?, skriver brugeren TrixieP.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

 
- Meghan blev set i en mørk kjole og lignede en, der skulle til begravelse, og hun viste med vilje sin BH til kameraet? Bruden, 27, og gommen, 30, så unge og søde ud, men Meghan stjal showet med et bevidst garderobekiks, lyder dommen fra Twitter-brugeren Joy Musa. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

 
- HVEM tager sort på til et bryllup med de øverste knapper åbne for at vise en vovet BH? Narcissist søger opmærksomhed #MeghanMarkle hun kan bare ikke stoppe sig selv, kan hun?, lyder det vredt fra YankeeWally. 
 
 

Hun fik prinsen, dog ikke det halve kongerige - til gengæld har hertuginde Meghan fået en garderobe, der kan gøre de fleste grønne af misundelse. 

Ovefor ET Online vurderede royal ekspert Katie Nicholl, at den tidligere "Suits"-stjerne havde en garderobe, der havde en værdi på svimlende 6,4 mio. kr. 

GALLERI: Se, hvor meget hertuginde Meghans garderobe er værd i galleriet nederst på siden. 

Siden hertuginde Meghan og prins Harry blev gift den 19. maj, havde hun vist sig til officielle opgaver en håndfuld gange, og det var ikke stangvarer fra H&M, hun tog på til lejligheden. 

Den tidligere skuespiller elsker dyre designervarer fra Prada, Givenchy og Stella McCartney - og de må meget gerne være specialdesignet til netop hende. 

Og hvem betaler så for Meghans dyre stil?

- Det hele falder tilbage på prinsen af Wales (prins Charles, red.), nu da hun har giftet sig ind i den royale familie, der skal dække udgifterne til hendes arbejdsgarderobe, fortalte royal ekspert Katie Nicholl til ET Online.  

- Det kan godt være, at Meghan har bidraget med nogle af udgifterne til en af bryllupskjolerne, eller måske begge bryllupskjoler, men jeg tror også, kongehuset har betalt, vurderede Nicholl. 

Selvom det var nogle svimlende beløb, mente den royale ekspert, at det var pengene værd: 

- Meghan er nu en ambassadør for den kongelige familie. Se på den omtale, som hun har bragt med sig op til brylluppet. Jeg vil argumentere for, at det er hver en øre værd, lød det fra Katie Nicholl. 

Meghans svigerinde, hertuginde Kate, er kendt for at genbruge sine looks, og kongehuseksperten håbede, at hertuginden af Sussex ville gøre det samme. 

- Jeg er ret sikker på, at vi kommer til at se Meghan i nogle outfits, son hun har haft på før. Når du køber den slags tøj med de priser, så ville være kriminelt ikke at tage det på igen, lød det fra Katie Nicholl over for ET Online

Se, hvor meget hertuginde Meghans garderobe er værd i galleriet herunder: 

Hertuginde Meghans dyre garderobe

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close