Meghan i krig med dronningen: Vil vise babyen frem i Vogue

Foto: MEGA

Som kongelig kan man ikke gøre, som man har lyst uden, at folk blander sig. Det har hertuginde Meghan måtte sande, som nu er kommet i strid med selveste dronning Elizabeth.

Det sker, fordi højgravide Meghan ifølge det britiske medie Mirror har overvejet en drastisk beslutning omhandlende den royale baby, som snart melder sin ankomst.

Hertuginden går nemlig med tanker om at vise den lille ny arving frem på en noget utraditionel måde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hertuginde Meghan og prins Harry på Commonwealth Day.

Hetuginde Meghan og prins Harry venter deres første barn sammen (Foto: MEGA)

Ifølge Mirror har den tidligere skuespiller overvejet at stå frem med hende og prins Harrys første barn på forsiden af det store modeblad Vogue. Og det har fået dronningen til at reagere.

Beslutningen om fremvisningen af den royale baby på forsiden af Vogue er endnu ikke taget, men Meghan og Harry er angiveligt i snak med modemagasinet om det.

Selv om det endnu ikke er belsuttet, har dronning Elizabeth nu reageret. Står det til den 93-årige regent, kommer det nemlig slet ikke på tale, at den kongelige arving skal tone frem på forsiden med sine forældre.

Det skriver det britiske medie Mirror, som samtidig hævder, at Meghan og Harry er i "forhandlinger" med modebiblen Vogue om den vilde og skelsættende forside.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hertuginde Meghan havde udset sig noget helt bestemt til sit bryllup den 19. maj, men det blev et nej fra dronningen.

Dronning Elizabeth og Meghan er tilsyneladende ikke helt enige (Foto: MEGA)

Ifølge en kilde tæt på Meghan og det britiske kongehus, har den kommende mor tænkt sig at sig at ændre godt og grundigt på tingene i det traditionsrige kongehus.

- Meghan har sat sig helt fast på, at hun har tænkt sig at gøre alt ved hendes fødsel anderledes, end det plejer at være, når det kommer til fødsler. Desværre har det skabt store spændinger mellem hende og resten af kongehuset, siger kilden ifølge Mirror.

I videoen kan du se en gennemgang af de største kongelige skandaler:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close