Højgravide Meghan tager kontroversiel beslutning

Hertuginde Meghan er sat til at føde i slutningen af april

Hertuginde Meghan er sat til at føde i slutningen af april

Foto: MEGA

Tiden går, klokken slår, og Meghans babybule bliver bare større og større. Royalister verden over går bare og venter på, at den tidligere skuespiller og prins Harry bliver forældre for første gang.

Ventetiden bliver dog ikke brugt på at sidde foran fjernsynet med bordet fyldt med slik og lækre sager. Meghan er nemlig i fuld gang med at planlægge ankomsten af den lille ny.

Og det er bestemt ikke alle hertugindens planer, som følger de meget traditionelle veje i det britiske kongehus. Det skriver Mirror.

Ifølge en kilde tæt på det forelskede par, har de i sinde at ansætte en barnepige, som ikke flugter med de andre. Meghan skulle nemlig foretrække, at den kommende passer er fra USA.

Artiklen fortsætter under billedet...

Meghan kan føde når som helst (Foto: MEGA)

- Meghan og Harry har klare idéer om, hvordan de vil opdrage deres børn. Meghan var meget specifik i at fortælle dem, der skal finde den kommende barnepige, at hun foretrækker en amerikaner frem for en britte, siger kilden ifølge Mirror.

En mand kan tage jobbet

Personen, som bliver valgt til barnepige for den lille ny, kan se frem til at blive værdsat ekstremt meget. Mere end de fleste andre barnepiger inden for den royale verden, hvis det står til Meghan.

- Hun vil have vedkommende til at føle sig som en del af familien frem for et uniformeret medlem af deres stab, fortæller kilden om den kommende mors planer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Harry og hertuginde Meghan blev gift i maj måned sidste år (Foto: MEGA)

De kontroversielle valg stopper dog ikke her, når det kommer til Meghans planer for opdragelse af sin snart ankommende juvel. Den kommende barnepige behøver nemlig slet ikke at være en kvinde, skriver Mirror.

- Det er vigtigt for Meghan, at hun aldrig skjuler sin stolthed over sine amerikanske rødder. Hun og Harry er villige til at undersøge mulighederne for en mandlig barnepige, lyder det fra den velinformerede kilde.

Ikke nok med at man som nyansat barnepige kommer enormt tæt på den kongelige familien, så kan man også se frem til en pæn hyre. Afhængig af ens erfaring er det nemlig muligt at tjene over 600.000 danske kroner om året, skriver Mirror.

Se en skøn video, hvor de kongelige viser deres nyfødte børn frem:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close