Meghan er gået i fødsel

Hertuginde Meghan er sat til at føde i slutningen af april eller starten af marts.

Hertuginde Meghan er sat til at føde i slutningen af april eller starten af marts.

Foto: MEGA

Nu ser det endelig ud til, at hertuginde Meghan og Prins Harry snart kan kalde sig forældre. Ifølge flere britiske medier er den tidligere skuespiller nemlig gået i fødsel.

Det er blandt andet Sky News, som skriver, at Meghan nu er gået i fødsel. Hun venter sit og prins Harrys første barn.

Det er kilder tæt på det britiske kongehus, der fortæller til Sky News, at hertuginde Meghan nu er gået i fødsel. Det royale par har gjort meget for at holde fødslen så privat og hemmelig som muligt.

Nu har Buckingham Palace bekræfte, at den tidligere skuespiller er gået i fødsel.

- Hertuginden gik i fødsel i de tidlige morgentimer. Hertuginde af Sussex (prins Harry red.) var ved hendes kongelige højheds side, skriver det britiske kongehus.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Harry og Meghan venter deres første barn (Foto: MEGA)

Under graviditeten har der nærmest været helt stille fra Meghan og Harry, som ingen detaljer har givet om deres kommende barn.

Derfor er der heller ingen, der ved, om Meghan lige nu ligger i fødsel på et hospital eller derhjemme. Det bliver set som et stort brud på traditionerne, at det populære par har holdt igen med oplysningerne.

Harry aflyser

Mange har troet, at den royale baby allerede er kommet til verden, fordi prins Harry på onsdag havde planlagt en tur til Holland - nærmere bestemt Amsterdam.

Og der blev pustet yderligere til rygterne, fordi dronning Elizabeth besøgte parrets hjem i påsken, hvilket flere mente var et tegn på, at Meghan og Harry er blevet forældre. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Detaljerne omkring Meghans graviditet har været holdt helt tæt (Foto: MEGA)

Men nu er der midlertidigt nyt, der måske betyder, at de rygter er manet til jorden. For prins Harrys tur til Amsterdam er nu aflyst. Det skriver Today

Buckingham Palace oplyser til mediet, at rejsen til Amsterdam er udskudt. Det betyder dog ikke, at hele turen til Holland er droppet.

Nu ser det ud til, at den royale arving er lige på trapperne. Vi følger selvfølgelig nøje med og kommer med opdateringer, når der er nyt fra hertuginde Meghan og prins Harry.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close