Hertuginde Meghans terminsdato afsløret

Højgravide hertuginde Meghan kan føde, hvornår det skal være.

Ifølge det britiske medie The Sun er den 37-årige hertuginde nemlig gået over termin.

Hendes terminsdato var således sat til i går, søndag den 28. april, så der kan altså ikke gå mange dage, før hun går i fødsel.

Helt efter traditionen har det britiske kongehus ikke afsløret hertuginde Meghans terminsdato, men blot oplyst, at det var et forårsbarn.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hertuginde Meghan kan føde, hvornår det skal være. Foto: MEGA

Selv om terminsdagen ifølge The Sun var søndag, var prins Harry alligevel på arbejde. Han deltog således i det prestigefyldte London Marathon, hvor han uddelte medaljer til løberne og heppede på dem.

Meghans mor, Doria Ragland, har den seneste uge opholdt sig hos sin datter på Frogmore Cottage, hvilket også understreger, at fødslen er lige op over.

Artiklen fortsætter under billedet...

Prins Harry på podiet under weekendens London Marathon. Foto: MEGA

Ifølge The Sun er Frimley Park Hospital i Surrey lige nu på stand-by og klar til at tage imod hertuginde Meghan, når hun går i fødsel. Hospitalet ligger blot 30 minutters kørsel fra parrets hjem i Windsor.

Bryder gammel tradition

I begyndelsen af april kom det frem, at hertuginden bryder en fire årti gammel tradition, når hun føder.

Den vordende mor har nemlig fravalgt sig at føde på den fødeafdeling, der ellers har dannet rammen om de royale fødsler i mere end fire årtier.

Avisen har talt med en unavngiven kilde, der forklarer, at hertuginde Meghan ikke ønsker at kopiere hertuginde Kate, der ved alle sine tre fødsler befandt sig på Lindo-fløjen på St Mary’s Hospital.

- Harry og Meghan ved, at der er stor opmærksomhed fra befolkningen, men dette barn er ikke direkte tronarving, og de ønsker, at fødslen skal være så privat som mulig.

- Meghan er nervøs for komplikationer, som for eksempel akut kejsersnit, og hun ønsker ikke at føle sig presset over at skulle se fejlfri ud på hospitalet blot timer efter, sagde kilden i begyndelsen af april til The Sun.

I stedet har parret valgt, at fødslen skal foregå et sted, der er tættere på deres hjem i Windsor. Og nu er det altså kommet frem, at der er tale om Frimley Park Hospital i Surrey.

- Hun ønsker blot en normal, naturlig fødsel og blive forbundet med sit barn, uden at blive stadset op bare for at få taget billeder, har kilden tidligere fortalt til The Sun.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close