Mary overrasker: Støtter Joachim

Selv om de ikke ser meget til hinanden i hverdagen, har Mary hjertet på rette sted, når et familiemedlem er syg.

Forleden var kronprinsessen med til at åbne Hjernesagens nye rådgivnings- og vidensunivers StrokeLinjen i Høje Taastrup, som fokuserer på at hjælpe folk og pårørende i tilfælde af blodpropper eller blødninger i hjernen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kronprinsesse Mary, 48, støttede indirekte Joachim ved som protektor for Hjernesagen at indvi det nye rådgivnings- og vidensunivers StrokeLinjen. (Foto: Hanne Juul)

Desværre et kendt scenarie i den kongelige familie, da prins Joachim blev ramt af netop en blodprop i hjernen denne sommer og derfor blev indlagt på Universitetshospitalet i Toulouses intensivafdeling.

Hjælp er vigtigt

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sådan så prins Joachim, 51, ud kort tid efter sin blodprop, hvor han fik besøg på Cayx i Sydfrankrig af storebror Frederik, 52. (Foto: Kongehuset)

– Jeg tror, det har en stor betydning og gør en stor forskel, som vi har hørt i dag, når man bliver ramt af stroke. Ikke kun for den, der bliver ramt, men også de pårørende. For så er man i en meget kaotisk situation, og man har så mange spørgsmål, store og små, og store bekymringer. Og når man ringer til StrokeLinjen, får man svar på nogle af de spørgsmål, sagde kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var netop i hjernen, at prinsen blev ramt af en blodprop. (Foto: Hanne Juul)

12.000 danskere bliver hvert år ramt af et såkaldt stroke.

Heldigvis kom prins Joachim hurtigt i behandling og kunne lidt forsinket begynde sit arbejde som forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close