Kongelige13. december 2017

Juleferien er begyndt: Mary og Frederik på sejltur i Sydney

Mary og Frederik holder i år jul i Australien, og ferien er startet med en tur på vandet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.25293334.jpg
 Foto: All Over

Juleferien er startet for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der i år fejrer højtiden under varmere himmelstrøg i Australien.

Og det går ikke stille for sig.

Allerede få timer efter deres ankomst i Marys hjemland var de nemlig at finde på havnen i Sydney, hvor de var ombord på båden Wild Oats XI i forbindelse med sejlkonkurrencen "Big Boats Challenge", det skriver Daily Mail.

Selvom båden altså fik royalt besøg fra Danmark, så var det ikke til at se. Mary og Frederik blendede nemlig fint ind sammen med resten af holdet ombord på Wild Oats XI.

Med på turen til Australien er også parrets fire børn, men de var ikke med ombord på båden, da den lagde fra land tirsdag eftermiddag.

Det er i øvrigt ikke første gang, at den kronprinsfamilien er i Australien for at fejre jul. Det var de nemlig også tilbage i 2015.

Du kan se billederne kronprinsparrets første dag i Australien i galleriet herunder

Artiklen fortsætter efter galleriet

Mary og Frederik på sejltur i Australien - december 2017

Vil du følge med i Mary og Frederiks liv, så køb et abonnement på SE og HØR

Kronprinsesse Mary er vokset op i Tasmanien i Australien, hvor man også længes efter snefnug i juledagene.

- I Australien er vi meget præget af den engelske tradition, som jo også er med hvid jul. Så vi holder fast i de traditioner, selv om det er varmt, fortalte kronprinsessen sidste år i et interview.

Selvom Mary altså er vokset op uden hvid jul, så er hun blevet glad for den jul, som hun har oplevet i Danmark de sidste mange år.

- Hvid jul er meget stemningsfyldt og en anden type jul, end den jeg er vokset op med, fortalte hun ligeledes i sidste år, hvor parret skulle holde jul i Danmark.

Det kan godt være, at kronprinsfamilien holder jul under varmere himmelstrøg i år, men det har ikke gjort, at der ikke har været en lille smule julestemning på Amalienborg. Tidligere på måneden delte den lille familie nemlig en dejlig video, hvor man kunne se dem pynte juletræ sammen.

Sponsoreret indhold