Kongelige7. juni 2017

Margrethe var usikker på kærligheden

Dronningen fortæller om sine mere usikre sider som ung i TV-program.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/03he.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

45 år som dronning og få dage fra at have været gift i 50 år. Danmarks dronning er en erfaren kvinde, der virker som selvsikkerheden selv i sit hverv som landets regent.

Men som barn og ung var prinsesse Margrethe mere usikker på sig selv, fortæller hun i TV 2-programmet "Kongeligt guldbryllup - Kærligheden og Kaldet", der bliver sendt onsdag aften klokken 20.

- Folk sagde, "åhh, se de tre små prinsesser!" Det var det værste, vi vidste, for vi følte os bestemt ikke som tre små yndige piger, siger dronningen om sig selv og sine søstre, Anne-Marie og Benedikte, i et interview, hvor hun også mindes tiden som ung kvinde, der gerne ville finde en kavaler.

På det tidspunkt var Margrethe klar over, at hun en dag ville blive dronning - og at hun derfor ikke var som alle andre smukke unge kvinder, når mændene kiggede i hendes retning.

- Jeg havde godt tænkt, hvordan skulle det nogensinde lykkes for mig at finde nogen, der turde binde an med sådan et apparat.

Det lykkedes dog i allerhøjeste grad at finde sådan en mand. På lørdag kan dronningen og prins Henrik nemlig fejre, at de har holdt sammen i medgang og modgang i 50 år.

Den store begivenhed har parret dog valgt at fejre under private former uden at lade befolkningen feste med.

Se billeder af guldbrudeparret i galleriet herunder.

dronning margrethe og prins henrik

null

Sponsoreret indhold