Kongelige12. juli 2019

Lady Kitty Spencer stråler i gennemsigtig kjole

Lady Kitty Spencer, der er niece til afdøde prinsesse Diana, strålede forleden i en gennemsigtig kjole. Se de afslørende billeder her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-12_kl._11.24.52.png
 (Foto: MEGA)

28-årige Lady Kitty Spencer er kendt for at kunne gøre de fleste mænd blød i knæene – og forleden gjorde hun det igen.

Lady Kitty Spencer, der er niece til afdøde prinsesse Diana, er talskvinde for italienske BVLGARI, og det var i den forbindelse, at den 28-årige skønhed forleden tonede frem i en smuk – og ganske afslørende – kjole.

Den lyserøde Dolce and Gabbana-kjole var således ganske gennemsigtig, men alligevel dækket af tilpas mange røde roser, så hun ikke afslørede for meget.

Lady Kitty Spencer bar den smukke kreation i forbindelse med lanceringen af BVLGARIs nye parfume – og smukke Spencer blev i den forbindelse fotograferet ved den idylliske Como-sø i Italien.

null

Du kan se de smukke billeder af Lady Kitty Spencer herunder:

Det er ikke længe siden, at Lady Kitty Spencer gjorde sig bemærket, da hun stod frem med sin kæreste, der er 32 år ældre, end hun er.

60-årige Michael Lewis, der har arbejdet i modebranchen i flere år, siges at være god for mere end 650 millioner kroner – og det er altså ham, der har fejet benene væk under den blot 28-årige Lady Kitty Spencer.

Tidligere har Lady Kitty Spencer dannet par med 47-årige Niccolò Barattieri di San Pietro. De brød dog med hinanden i 20147 efter fire års parforhold.

Sponsoreret indhold