Kendte11. juli 2019

Far deler sidste billede af Cameron Boyce i live

Skuespilleren Cameron Boyce døde i lørdags i en alder af blot 20 år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega461284_001.jpg
 Foto: MEGA

Cameron Boyce døde i lørdags af et epileptisk anfald, siden har fans og familie verden over sørget over hans alt for tidlige død.

Nu deler skuespillerens far så det allersidste billede, der blev taget af Cameron Boyce. Det er taget blot for timer før hans død.

- Min søn. Blot timer før, at han blev taget fra os. Jeg savner ham forfærdeligt, skriver Victor Boyce til sit billede og fortsætter:

- Jeg håber ikke at nogen nogensinde skal føle den smerte, jeg føler, men ingen er immune overfor tragedie.

Artiklen fortsætter efter billedet

Samtidig sender han en tak til alle dem, der har støttet familien i den svære tid.

- Den kærlighed og støtte som vores familie bliver ved med at modtage er smuk og værdsat. Tak til alle, der hjælper os igennem den værst tænkelige situation, skriver Victor Boyce.

Opslaget har hurtigt fået masser af reaktioner på Instagram.

Både fans, familie, venner og kollegaer sender deres støtte til familien.

- Jeg elsker dig og hele din familie så meget. Der var et liv før dette, og nu et liv efter. Mine tanker har ikke forladt jer, og de ville ikke forlade jer, skriver Dove Cameron, der spillede overfor Cameron Boyce i Disney-filmen "Descendants".

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega461284_002.jpg
 Foto: MEGA

Cameron Boyce var en af stjernerne i "Descendants". (Foto: MEGA)

Cameron Boyce indledte sin skuespilkarriere hos Disney, da han var blot 11 år gammel. Siden nåede han at medvirke i blandt andet "Shake it Up," "Austin and Ally", “Jessie” og "Good Luck Charlie".

Siden hans død er det strømmet ind med kondolencer fra store stjerner – blandt andre Adam Sandler og Michelle Obama. Begge nåede at arbejde sammen med den unge stjerne.

Sponsoreret indhold