1-årig pige styrter i døden fra krydstogtsskib: Nu udsender familien særligt foto

Chloe Wiegand styrtede i døden fra et krydstogtskib.

Chloe Wiegand styrtede i døden fra et krydstogtskib.

(Foto: Privat)

Familien til den lille pige, der for få dage siden styrtede i døden fra et krydstogtskib i San Juan, Puerto Rico, har nu udsendt et særligt foto.

Billedet viser ifølge familien, hvorfor den tragiske ulykke kunne ske.

Det skriver News.

Det er tidligere kommet frem, at den 18 måneder gamle baby Chloe Wiegand styrtede 45 meter ned, fordi hendes bedstefar ved et frygteligt uheld tabte hende.

Det er dét, der nu har fået familien til at udsende det særlige billede.

Artiklen fortsætter under billedet...

Chloe Wiegand styrtede i døden fra et krydstogtskib.

Familien mener, at den lille pige måske stod sådan her, før hun faldt gennem ruden og i døden. Foto: Privat

Familien afviser nemlig, at det var sådan, at den lille pige styrtede i døden fra ”Freedom of the Seas”-krydstogtskibet.

I stedet forklarer den knuste familie, at bedstefadereb placerede sit barnebarn på et gelænder, som han troede var beskyttet af et glasvindue.

Men lige netop dér, hvor han placerede sit barnebarn, var der et skjult hul, fordi glasvinduet stod på klem – og det var gennem dette hul, at pigen styrtede i døden for øjnene af sin chokerede familie.

Billedet, som familien nu har offentliggjort, viser lille Chloe stå op ad en glasvæg, som hun banker på. Billedet stammer fra en ishockeykamp, hvor den lille pige overværede sin storebror spille ishockey.

Familens advokat udtaler, at vinduet på skibet kan have lignet samme vindue fra ishockey-billedet – og at Chloe derfor bankede på vinduet, som hun plejede – og derefter fik overbalance og faldt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lille Chloe blev blot 15 måneder gammel. Foto: Privat

- Bedstefaderen placerede Chloe på trægelænderet foran vinduet i den tro, at Chloe ville banke på tuden, som hun plejer under broderens hockey-kampe… og det næste han ser er, at hun er væk, fortæller familiens advokat Michael Winkleman ifølge News.

Politiet har nu iværksat en undersøgelse, hvor de vil gennemgå overvågningsmateriale og afhøre andre passagerer for at kortlægge det præcise forløb.

Det er ikke kommet frem, om bedstefaderen – eller andre – vil blive sigtet i sagen.

”Freedom of the Seas”-krydstogtskibet var ved at afslutte et syv dage langt krydstog i Antigua, St Lucia og Barbados i Caribien, da ulykken skete.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close