Kate om William: Det er slut

William og Kate har George på seks, Charlotte på fire og Louis på et år.

William og Kate har George på seks, Charlotte på fire og Louis på et år.

Foto: MEGA

Der var en, der var to, der var tre... Og måske fire?

Da prins William, 37, og hertuginde Kate, 38, i går besøgte Khidmat Centre i Bradford, Yorkshire, blev de naturligvis mødt af en skare af royale fans.

Og mens parret tog sig tid til at hilse og tale med de fremmødte beundrere, faldt snakken på, om parret, der i forvejen har tre børn, har planer om at få et fjerde barn. 

Hertuginde Kate faldt ifølge amerikanske People i snak med Josh Macpalce, der fortalte hertuginden, at han havde sendt parret lykønskningskort, da hun fødte både George, Charlotte og Louis. 

- Jeg tror ikke, William vil have flere, fortalte Kate ifølge People til Josh Macpalce.

Artiklen fortsætter under billedet. 

William bliver ikke far til fire, hvis det står til ham selv.

William bliver ikke far til fire, hvis det står til ham selv. Foto: MEGA

Det var første gang, prins William og hertuginde Kate viste sig sammen, efter prins Harry og hertuginde Meghan i sidste uge meldte ud, at de træder tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus

I kølvandet på den chokerende nyhed florerede der rygter om, at der var opstået kold luft mellem de to brødre William og Harry. 

Det rygte manede de dog til jorden:

- På trods af klare benægtelser blev en falsk historie trykt i en britisk avis i dag, en historie der spekulerer i forholdet mellem hertugen af Sussex og hertugen af Cambridge, skrev brødrene i en pressemeddelelse og tilføjede:

- For brødre, der er så dybt interesserede i problemerne omkring mental sundhed, er brugen af inflammatorisk sprog både stødende og potentielt skadelig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close