Kate Middleton fornærmede dronningen på sin bryllupsdag: Kagen var for stor

Foto: MEGA

Det var stort set alting, der var stort og mægtigt, da den 39-årige Kate Middleton endelig fik lov til at sige ”ja” til sin prins i 2011.

Naturligvis var ceremonien og brylluppet i sig selv ganske storslået, men også kagen der skulle spises, var noget af et mesterværk.

Dog kunne dronning Elizabeth godt have ønsket, at konditoren bag havde løst opgaven anderledes. Det afslører Fiona Cairns, der stod i spidsen for holdet, der lavede kagen til brudeparret, i den nye dokumentar ”The Day Will and Kate Got Married” ifølge People.

For kagen var så stor, at holdet, der leverede kagen til Buckingham Palace, var nødt til at fjerne en dør, for ellers ville den ikke kunne komme indenfor. Da dronningen kom for at tilse situationen, mens konditorerne lagde de sidste detaljer på mesterværket, lod hun ikke sin utilfredshed stå hen i det uvisse.

- Jeg kan mindes, at hun sagde: ”Jeg hører, at I har skilt mit hus ad”, mindes hun og fortsætter:

- Og så sagde jeg til hende: ”Ja, vi var nødt til ar fjerne en dør fra rummet under os, for ellers ville vognen med kagen ikke kunne komme igennem”. Men vi sørgede naturligvis for at sætte den på igen, så i sidste ende var alting okay.

Artiklen fortsætter under billederne

De sidste detaljer skulle på plads, inden kagen kunne blive serveret for de knap 1000 gæster. Foto: MEGA

Foto: MEGA

Den engelske og meget traditionelle frugtkage var pyntet med intet mindre end 900 blomster og blade og naturligvis toppet med parrets initialer.

Faktisk var kagen så stor, at den holdt til meget mere end blot receptionen efter kirken. Dette til trods for, at der blev holdt to af slagsen, hvoraf den ene havde dronningen som vært med 650 gæster. Den anden, som havde Williams far, prins Charles, som vært havde godt og vel 300 gæster.

Men kagen kunne fodre langt flere munde. Det siges, at alle tre af William og Kates børn har fået den serveret til deres barnedåb – senest i 2018, da lille prins Louis skulle have sit navn.

Kate og William kan fejre deres 10. bryllupsdag senere på måneden den 29. april.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close