Kongelige 16. marts 2021

Kate Middleton og prins Willam jubler over baby-nyheder

Mandag kunne prins Williams kone vidst næppe få hænderne ned, da hun fik overbragt nyheden om, at hun nu var blevet moster til to
Foto: MEGA

Det blev en ganske særlig start på ugen for den 37-årige Pippa Middleton, da det mandag blev annonceret, at hun var blevet mor til to.

Hun fødte nemlig tidligt mandag hende og manden James Matthews en lille datter med navnet Grave Elizabeth Jane – som en helt særlig hyldest til Pippas søster Kate.

Hendes mellemnavn Elisabeth er nemlig også moster Kates, der blev født Catherine Elizabeth Middleton.

Hun havde bestemt også svært ved at skjule glæden over nyheden, det afslører en kilde tæt på familien til People.

- Hertuginden og hertugen er overvældet af glæde over de gode nyheder, fortæller insideren der også mandag kunne berette, at den lille ny var ”helt perfekt”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pippa og James bød deres første barn velkommen i oktober 2018, da hun fødte sønnen Arthur, som nu kan kalde sig storebror for første gang. Desuden betyder familieforøgelsen, at hertugindens tre børn, prins George på syv, prinsesse Charlotte på fem og prins Louis på to, får en ny legekammerat at lege med.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Hele familien var naturligvis med, da Pippa og James blev gift i maj 2017. Foto: MEGA

Det kunne også godt tyde på, at søstrenes bror James måske også snart byder ind, når det kommer til at øge mængden af børnebørn.

Han blev nemlig forlovet med sin kæreste Alizee Thevenet sidste år. De to skulle have været blevet gift i maj 2020, men de måtte rykke det grundet coronavirussen. De har endnu ikke meldt ud, hvorvidt de forsøger at få sagt deres ”ja” dette år.

Sponsoreret indhold